fredag 10. januar 2020

Sprøytemaling av kjøkkenfronter

Sprøytemaling av kjøkkenfronter. Unsubscribe from Djafar Abbasi? Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter ? Vi fornyer ditt gamle kjøkken , til en rimelig pris.


Fargevalget er valgfritt!

Hvor vanskelig er det egentlig å spraylakkere et kjøkken ? Er dette en jobb du fint kan klare selv, eller er det et prosjekt som er dømt til å . Maler,Møbelsnekker Hei jeg vil ha ny maling eller spraylakkering på vitrine dør med glass 2stk 90xSkap Dører 14stk 90x60 . Vi hjelper deg med anbud på kjøkkenfronter. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen.


Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS.

Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like . Terje vet hva han snakker om, han har års erfaring som billakkerer og i tillegg flere års erfaring med sprøytelakkering av kjøkken for en . Kjøkkenfornying trenger ikke være dyrt. Sett bort arbeidet til oss i dag! Gratis taksering og garanti på utført arbeid. Lakkeringsverksted på Grorud i Oslo for kjøkkenlakkering. Har du mye annet å bruke penger på enn kjøkken ? Et godt alternativ for deg som ikke vil bytte hele kjøkkenet.


Vi har mange års erfaring med oppussing og lakkering av kjøkken. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc. Oppussing av gammelt kjøkken er lønnsomt. For kjøkkenfronter i heltre vil panelmaling passe best, men er frontene i andre materialer kan det hende du finner malingstyper som passer . Før innlevering må alle kjøkkenfronter vaskes med salmiakk og alle beslag, hengsler og håndtak være demonterte.


Kontakt Lars Ove Viste: . Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.