fredag 10. januar 2020

Duun snøfres

Arbeidsbredde med kantskjær, 23cm. Innvendig bredde, 20cm. Duun snøfresere Selges og kjøpes. Holder på vurdere ny snøfres for den jeg har blir litt for liten. Dunn TF 2snøfres innlegg 19.


Totrinns snøfres innlegg 12.

Flere resultater fra gardsdrift. Det er med stolthet at vi nå kan presentere et komplett program av snøfresere. Norsk produsert kvalitetsfres, med lang erfaring fra norske brukere.


God stålkvalitet, og pulverlakkering gir lang levetid på Duun. På Agrisjå viste han fram Duuns nye TF 2snøfreser , der de har gått bort ifra at mateskruen drives av traktorens kraftuttak, til at den drives . Produktet har det tetteste forhandlernettverket for landbruksmaskiner i Norge. Dette gir sikkerhet for service og . Gjelder så langt lageret rekker.


Tillegg for clutchfritt vendegir: kun kr 10.

Pakkeprisen inkluderer: aksel, kantvinge og hy-. Høyde til topp av skrue cm. Snøfres - snøfres , snøfreser , snø, traktor, traktorer, anleggsmaskiner, gaveartikkler, gravemaskin, hjullaster, snørydding.


En liten demonstrasjon av Duuns TF2montert for rygging. En komplett ferdig sveiset snøfres får plass på palletten som står i. Få ønsker å tenke på vinteren allerede i september. Pris er eks mva, frakt og klargjøring VF2er egnet for mindre traktorer, men har konstruksjonsdetaljer på nivå med større fresere på en rekke områder. De produserer ting som frontlasterutstyr, gjødselutstyr, sandstrøere, snøfreser , . Beskrivelse, Fin snøfres som e veldig lite brukt. Hydraulisk sving på tuten, manuell nedbrekk og slepesko.


Mens de fleste nyhetshungrige øyne er rettet mot Paris og den internasjonale landbruksutstillingen Sima, foregår det . Motor og gir driv vifta via kjede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.