tirsdag 14. januar 2020

Maling av våtrom

Maler du baderomsveggene, kan du velge akkurat den stil og atmosfære du ønsker deg. Lekent, luftig, elegant eller kanskje litt dristig? Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst lekre fargekombinasjoner som skaper ditt helt unike baderom.


Dette kan brukes både i taket og på veggen, og også i dusjsonen hvis man benytter det på riktig måte. Overgangen mellom sokkel og vegg sparkles med JOTUN Våtromssparkel. Våtromsmaling er et smart grep hvorvidt gjelder en rimeligere oppussingsprosess .

Frisk opp baderommet med farge? Men vær nøye med å rengjøre underlaget først, og bruk kun produkter fra ett og samme system. Hvordan bør man gå frem for å male taket i dusjsonen i nytt bad ? Dvs ubehandlede materialer.


Vegger er litex plater, taket er gipsplater der skurehull o. Jotun foreslår våtromsgrunning som dobler som grunning og lim for deretter å montere våtromstapet, og til slutt male med Lady Våtrom. Har noen små spørsmål angående maling av våtrom. Ser ut for at hele kåken har huntonittplater på veggene, tilogmed på bad.

Hvordan tar disse seg ut på bad mtp tetthet, ufrivillig vannsprut fra dusj etc ? Informasjonskontoret for farge og interiør (Ifi) anbefaler bruk av fagfolk til denne jobben. Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom , og passer fint til et slikt formål. De bør i så fall legge på en duk i tillegg til å male. Det står bruksanvisning på dette på . Skal du male bad eller legge baderomstapet?


Få gode råd om maling og tapet til bad eller prøv vår fargevelger på nett! I denne filmen lærer du hvordan du går frem for å oppnå et godkjent våtromssystem med Jotuns. Det er også lettstelt, enkelt å vedlikeholde og reparere. Et malt våtrom er også fritt for fuger, noe som minsker risikoen for at fukt trenger inn. Til vegger og tak i for eksempel kjøkken, gang, våtrom og andre utsatte rom innendørs.


Tekniske data: Påføring: Pensel, rull eller malingssprøyte. Et nytt bad med fargerike innslag i håndklær og dusjforheng. Veggene er helt nye og beholdt lyse. Innredning er snekret selv og malt lys blå.


LADY Våtrom er den eneste malingen på markedet med våtromsgodkjennelse Strengere krav til vanntetthet og økt fokus på miljø har resultert i et helt nytt system. LADY Våtromsystem består av våtromsparkel, våtromsgrunning ( grunning og lim i ett), våtroms. Til overflatebehandlingen bør det velges en maling som egner seg for våtrom.

Det finnes på markedet spesielle malinger for våtrom , dette er malinger med en viss glans og motstand mot vannintrenging. Alle typer Norgips-plater kan benyttes. Alt du trenger å vite for å male fliser på bad. Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her!


Vinduskarmen ble malt med en maling eier hadde fra før. Saken fortsetter under bildet GAMMELT: På høy tid for oppussing . Fuktbestandig maling for bruk på bad og vaskerom. Har du lyst på et tidsriktig bad til en rimelig penge? Hvorfor ikke male veggene istedenfor å investere i dyre fliser.


Jotun lanserte nylig en ny kolleksjon maling til våtrom som er hypermoderne med silkematt glans. Du kan selvfølgelig blande malingen i alle fargenyanser og skape akkurat den stilen du selv . På vaskerom, bad og kjøkken er det viktig med maling som tåler vask og fuktighet. Den er lett å påføre, har en fin utflyt og er tilsatt middel mot overflatesopp.


Underlaget må være rent og tørt. Tidligere malte flater kan vaskes med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.