onsdag 15. januar 2020

Maling av lister og karmer

Har du umalte lister i boligen din? Med riktig utstyr og fremgangsmåte er det ikke vanskelig å male dem. Her er tipsene som gjør jobben enkel . Hvis listene eller døren er malt fra før, uten at malingen er slitt eller løs,. Listverk er ikke vanskelig å male.


Vi gir deg tips og råd om fargevalg, fremgangsmåte og riktig verktøy når du skal male listverk.

Umalte trelister i kombinasjon med lyse tak og vegger kan gjøre at rommet rutes opp og virker mindre. Dette unngår man enkelt ved å male. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere malt listverk.


For noen dager siden fikk jeg spørsmål av ei dame som lurte på om jeg kunne forklare litt rundt maling av dører og karmer for å få best mulig . Hvis du maler karmer , sprosser og utforinger med blank, hvit maling ,. Når du skal male gulvlister finnes det faktisk en enklere løsning. Påfør et tynt strøk med grunning, men unngå gummilister ettersom grunningen vil gjøre slik at de blir stive. Skal listene følge veggen eller taket?

Det finnes mange regler om farger, men er ikke regler egentlig til for å brytes? MALE LISTER : Må listene. Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig. Hvordan male vindu inne. Jeg har brukt ulik maling på både vegg og list, og vil nødig anbefale en.


Er det nødvendig å fjerne lister og skap når en maler , eller lar det seg. Karmene er greie nok å male selv, men lister og til dels også dører (de er lakkert) - det må da lønne seg å bytte ut det gamle med ferdigmalt? Du kan jo male selve døren i silkematt, men blomsterbrett og karmer rundt i. Det vanlige er å male taklister i samme farge og glans som taket. Jeg har nesten ingen prosjekter hvor vi ikke maler karmene i dag, sier. Ikea-kommoden min i den samme fargen, . Kjøp en minirulle som maler pent inntil lister og karmer.


Jeg har så lyst å male alle lister , karmer , vinduer og dører hvite, men det er sikkert MASSE arbeid. Det må vel kanskje pusses først også? Når det snør ute, kan vi male lister inne. LYSTIG MED LIST: Lister er rammene som gjør rommet komplett.


Bufret Samtidig som taket males, så maler du taklistene med den samme penselen.

Det er både smart og veldig lett å gjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.