tirsdag 28. januar 2020

Elektro verktøy

Hjem › Jernvare Bufret Driller, stikksager, slipemaskiner, øvrige elektroverktøy og maskiner. Fyll verktøyhyllene dine med nyttige verktøy til overkommelige priser, og ta tak i både små og store prosjekter. Hos oss finner du alt fra sirkelsager, bormaskiner, kapp- og gjæresager, praktiske multimaskiner til spikerpistoler og faktisk enda mer.


TOOLS er ledende på elektroverktøy. Vi er opptatt av kvalitet, og hos finner du anerkjente merker som Bosch, Milwaukee, Metabo og Makita.

Størst på elektromateriell og verktøy til alle! Vår kompetanse - Din sikkerhet. Vi gir deg tipsene du trenger for å velge ri. Få verktøyspesialistens beste tips til hvilke verktøy du bør satse på til små og store prosjekter i huset. DeWalt DCD776CXR slagdrill.


Profesjonelt blått elektroverktøy fra Bosch er utviklet for å gi førsteklasses arbeid. Det oppfyller de høyeste kravene til ytelse, presisjon og robusthet, slik at arbeidsresultatet blir profesjonelt og av første klasse.

Hos Jernia har vi kun kvalitetsverktøy så du er sikker på å gjøre en bra jobb enten du trenger elektrisk bor, drill eller sag. DRILL OPPL PSR LI-SOLO . Elektroverktøy - Vi har et bredt utvalg verktøy på både batteri og ledning. Hvilken type som passer for deg er avhengig av behov: Med verktøy på batteri er du ikke avhengig av å være i nærheten av en strømkilde mens 220V verktøy som regel har kraftigere motor. Tromas er autorisert garantiverksted for alle de merkene vi . For å gjøre en bra jobb, trenger man kraftig verktøy enten om det er elektrisk sag eller bor. Byggmakker har kvalitetsverktøy av høy standard for å få jobben gjort raskt og effektivt.


Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. I alt verktøy inngår sikkerhet, ergonomi, brukervennlighet og miljø som viktige faktorer. Bosch leverer verkøy til profesjonelt bruk og for gjør det selv brukeren. Makita er verdensledende innen elektrisk og batteridrevne verktøy for yrkesbruk.


V batteri i 18V maskin. Hitachi lanserer nytt superbatteri. Ny batteriplattform med de største battericellene åpner for sterkere og raskere maskiner, og batterier som holder temperaturen bedre. Sundt gulvsag er utstyr for de store anledninger.


Finnes i både 400V elektrisk og bensindrevet.

Nå har de norskproduserte sagene fått enda en forhandler av de elektriske. Gjør-det-selv med Bosch elektroverktøy. Her finner du en rekke elektriske verktøy kjente merkevarer og våre egne merker. Vi fører høyttrykkspylere fra Lavorwash. Vi leverer batteriladere og annet utstyr fra Ferve.


Vinkelsliper myk start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.