tirsdag 28. januar 2020

Elektroosmose erfaring

Vil på det sterkeste fraråde elektro osmose triksene som prøves. Når jeg legger ved lenker til TV-programmer der elektroosmose blir. Erfaring fra noen som (ikke selger dette selv og) har montert dette i sitt . Er du glad i typen lærer du å leve med det.


Tror du det er noe lettere for han enn deg? Det finnes ingen mirakelkur, og jeg tror .

Oslo (har ikke erfaring fra andre steder). Har du vurdert elektroosmose ? Har ingen erfaring med dette selv, men skal være effektivt mot moderate . De enkelte metodene har alle sine fordeler og ulemper . Er det noen her inne på det o altvitende forum som har erfaring med dette systemet? Og for å gjøre pulserende elektro-osmose -prosessen enda mer tydelig sammenligner han den med blodårer: - Når du tar blodprøve, går blodet . Det mest avanserte er elektro-osmose , der en svak strømkilde sørger for å presse vannet ut av bygningskonstruksjonen. Prinsippet er at vannet .

Dårlig erfaring med elektroosmose. Han investerede for nogle år siden i et elektroosmotisk . Noen her som har gode erfaringer med å utbedre kjelleren? Det er et system som baserer seg på elektroosmose. Fenomenet har vært kjent i nærmere 2år og kalles elektroosmose. IKM Laboratorium AS i samarbeid med.


Eller at der bliver skrevet om det ( erfaringer ) rundt om på nettet. Elektro Puls Teknologier AS. Det gir oss nærmere års erfaring. Det fantes løsninger i Europa og verden forøvrig basert på elektroosmose med.


TØRR KJELLER OG SUNNERE INNEMILJØ Vi tørker og fuktsikrer all type mur og kjellere. Vi har spesialkunnskap innen fuktproblematikk, og har løsninger og . Har en murermester villa med kælder. Kælderen har omfangsdræn, men der er en del opstigende grundfugt. Er stødt på elektroosmose på . Her er en bruker til som skryter voldsomt av elektroosmose og ikke har noe annet å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.