torsdag 26. desember 2019

Mollyplugger

Og siden veggen består av gipsplater, så tenkte vi det var smart å bruke mollyplugger, er det ikke! Denne tanga bruker du i stedet for å skru Mollyplugger/gipsankere. Da trekker du inn metallbeina i stedet for å skru, og får et anker som sitter .

Molly-plugger (nevnt i en tråd her for noen uker siden), som skal tåle oppimot hundre kilo, til montering av overskap. Butikkvarer Festemidler Mollyplugger . Mollyplugger brukes først og fremst i tak og hule vegger. De har fjærbelastede vinger montert på skrugjenger.


Pluggen skyves gjennom hullet med vingene . Som nyhuseier av et hus bygget av treverk og gipsplater så er det ikke til å unngå at tidligere eier har laget ett og annet hull i veggen. Så här får man ut gipsplugg (mollyplugg) ur gipsskivor - Duration: 2:07. For stabil og sikker opphenging av bilder, hyller, skap m. Angrer i etterkant litt på at jeg ikke kjøpte Mollyplugger, men gjort er gjort. Det jeg lurer på er ca hvor mye vekt denne hylla kommer til å tåle, . Det er jo gipsplater på de fleste veggene, og der vi har hengt opp tunge ting har vi brukt mollyplugger. Må jeg fjerne dem før vi flytter, og i så fall, hvordan gjør jeg . Her må du forbore, og festet er vanskelig å fjerne når du først har festet det.


Plugger du kan bruker er enten mollyplugger eller gipsanker. Mollyplugger - alloc, arbeidsbukse, arbeidsklær, arbeidstøy, ask laminat, bajonettsag, balkong rekkverk, balkongdør, balkongdører - Finn firmaer, adresser, . Kjøp MOLLY PLUGGER billig og raskt på nett. Startsiden; ; FESTEARTIKKLER 2; ; MOLLY PLUGGER . Gipsplugger trengs for å få gjort jobben.


En kommentar om “Gipsplugger trengs for å få gjort jobben. Det har da en sikkerhetsfaktor på Dvs. Name: Molly Plugger, State: VA, City: Richmon Zip Code: 232and more information.


Metallanker med armer som utvides på baksiden av platen. MOLA er egnet for tyngre montering av platematerialegenskaper. En annen type plugg som ofte blir sittende igjen i vegger er gipsplugger, eller gipsankre som de heter på fagspråket. Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det finnes råd for dem som har et tungt bilde stående på vent. För upphängning av tavlor, hyllor, skåp m. Detta är en mollyplugg aka expanderplugg aka ett gipsankare.


Denna typen av plugg används när man ska sätta upp saker på gipsväggar. I nya kåken så har förre ägaren haft en underlig böjelse för mollyplugg. Bara i en gipsvägg i hallen sitter stycken. De är i storleken där brickan som syns på . Hadde ein del Mollyplugger som låg _under_ tapeten (i cluster) på stua då vi overtok her. Under mini-oppussinga resulterte utdragina av desse . Per-Henrik visar en sk gipsexpander, även kallad mollyplugg.


Det är en metallplugg som man använder när man vill fästa in saker i gipsväggar. Metallexpander (mollyplugg) går att beställa på Skånebeslag AB. Titta in på vår hemsida för att se vårt utbud av metallexpander . Varetekst: TANG F/MOLLYPLUGG MOLLYPLUGG, KRUGE. Expanderplugg i rostfritt - posted in Båtforumet: Är det någon som vet om någon säljer expanderskruvar ('Mollyplugg') enligt bild nedan i rostfritt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.