torsdag 26. desember 2019

Elektroinstallatøren

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Elektrounion AS er et innkjøpslag for små og mellomstore elektroentreprenører med 4medlemmer. Elektro Installatøren As, Drammen, Norway. Elektro Installatøren AS er autorisert innen el-installasjon og EKOM. Kontaktinformasjon for Elektro Installatøren AS Drammen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Publisert: Oslo : Elektroinstallatørenes landsforbund. Elektroinstallatøren AS har besøksadresse Filtvetveien 9 34Filtvet.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Sjekk om elektroinstallatøren er godkjent. Det lokale elektrisitetstilsynet (DLE) ved NEAS har avdekket ulovlig elektroinnstallasjonsvirksomhet på Nordmøre. Bedriften Elektro Installatøren As i Drammen i Drammen kommune driver innen bransjen.


Adresse, Nedre Eikervei E, 30Drammen. Vi har avdekket ulovlig elektroinstallasjonsvirksomhet. Her er tipsene for deg som skal bestille elektriker. Vi søker ny Elektro Installatøren som stilling.


Vi er seriøst firmaet samtidig har flere oppdrag i Oslo ,Akershus og Flere andre. Få anbud fra Elektroinstallatøren Karaszewski og mange andre på én gang! Elektroinstallatøren Karaszewski er oppført under Elektriker og har adressen . Kan også kontrollere C DVD og satellittmottaker fra flere rom. Regnskapstall for ELEKTRO INSTALLATØREN AS(916064667) på EBedrift. Elektroinstallatøren holder til på besøksadressen Husvikveien 10 31Tønsberg.


Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1995-10-og . Når vi så mottar ferdigmelding fra elektroinstallatøren, vil anlegget være klart for tilkobling av spenning og måler. Elektroinstallatøren kan bestille tilknytning til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.