søndag 24. november 2019

Isola shingel pris

Kan benyttes ned til 18° takvinkel, og ned til 15° takvinkel . Har tykkere stamme, bedre rivstyrke og krystallsort strø for mer eksklusivt utseende. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Isola har levert takshingel for krevende norske forhold i mer enn år. Nå kommer de med en ny asfaltkvalitet og tilbyr års garanti på sin nye .

Huseier Jan Thorleif Fuglesang, valgte derfor takshingel fra Isola ,. Hele tiden letes det etter detaljer som kan forbedres. Isola er nemlig tettest på taket i dobbelt forstand. Ideell for hus- og hyttetak. Gamle shingeltak kan også enkel.


Mulig det, vi får de aller fleste shingeljobbene vi priser , ofte i . Takshingelen har et unikt klebesystem og er lett å legge. Byggmax med sin økonomishingel til kr kvadaraten som billigst.

Jeg fikk en pris på 1pr mfor isola hos min lokale byggvare forhandler . Avrivningsfolie på baksiden. Norges største byggevareprodusent! Leveres i krympefolie-emballerte pakker. Icopal produserer og leverer byggevarer og utfører taktekking.


Han er produktsjef for shingel og underlagsbelegg i Isola , som har vært. Icopal takshingel - Nor-Dekk fører to merker takshingel på lager: Icopal og Kerabit. Typegodkjent takshingel med skiferstrø, sort, år garanti, BE OM PAKKEPRIS VED KJØP AV KOMPLETT TAK ! Kontakt oss for bestilling. Tak som är enkelt att lägga.


Passar för tak från graders lutning. Andra tittade också på. Shingel Nordic Mataki Svart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.