fredag 22. november 2019

Hytte under 50 kvm

Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for sportsfiskeren. Her får du god plass under tak utendørs. Vinkelhytte med soverom og god vindusløsning i stue. Moderne hytte – under kvm bruksareal og god vindusløsning.


Brattskarven er en innholdsrik og praktisk hytte med tre soverom, stor hems, samt praktisk.

Ilbogen er svært innholdsrik til å være under 50mBRA. Vi muliggjør hyttedrømmen med selvbygging. Noen annen løsning finnes ikke, da vi hverken ønsker noen stor og dyr hytte , eller har . Byggeforskifter over vs under kvm - hva om man. Nye energikrav - 50kvm innlegg 7. BRA - kvadratsregelen innlegg 18. Bygge liten hytte innlegg 31.


Smarte inkludert steindetaljer.

Da er ikke grunnarbeid og kjøkkeninnredning medregnet. Gode priser på små hytter som kan leveres med isolasjonssett. Hyttene lages i elementer som . Nye byggeregler for bygg på opp til kvm ble gjeldende 1. Dette gjør det enklere for. Vi har mer enn standardmodeller fra små til store hytter.


En moderne funkishytte med store vindusflater, som gir mye lys og flott utsikt. En koselig hytte i ekte . En liten hytte i storslått landskap får internasjonal oppmerksomhet. Arkitekt Hamran holdt seg under kvadratmeter med hensikt, blant . Til -årsjubileet utviklet firmaet blant annet en ny modell, Haldarp på kvadratmeter , som har et stående . Mange norske og svenske hytteleverandører tilbyr anneks. Størrelse: Fra til m². I tillegg er det hems over soveromsdel med kvm gulvareal.


Innhold: Stue med åpen . Lasse er en sjarmerende hytte under kvm som gjør at det ikke stilles samme energikrav som i større fritidsboliger.

Tross beskjeden størrelse har hytta. Nå får vi masse henvendelser på større modeller fra til kvm. Gjennomsnittsstørrelsen på nye norske hytter har passert toppen,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.