fredag 8. november 2019

Hvilken fagforening skal jeg velge

Hvordan velger jeg riktig? Ta kontakt med LO, så vet de hvilken organisasjon som passer for deg. Fagforening - fordeler og ulemper. Er du med i en FAGFORENING ? Hvilken fagforening er dere med i? Jeg jobber som resepsjonist på en campingplass, og når det er lavsesong på campingplassen jobber .

Hvert fagforbund dekker . Jobber i dag i staten og er med i ntl, men skal nå over i en jobb i. Kan arbeidsgiver nekte meg å melde meg inn i. Innmelding i fagforening - Karriere og utdanning. Flere resultater fra forum. NITO vs Tekna, Akademikerne, Samfunnsviterne, Delta, EL og IT Forbundet, Econa, Forskerforbundet.


En fagforening er en sammenslutning av arbeidstakere innenfor en eller flere bedrifter. Den kan ha sitt virkeområde både i mindre og større geografiske områder .

I realiteten betaler du. Men i staten venter et oppgjør om hvordan lønnsforhandlingene skal foregå i fremtiden. Andre jobber: Når man skal inn i en stilling som service ingeniør,. No veit eg ikkje kva du legger vekt på når du skal velge fagforeining, men det at dei er aktive når det . Organisasjonsfrihet betyr også at man skal kunne velge å ikke organisere seg,. For faste ansettelser og en seriøs elektrobransje!


Kan det være flere fagforeninger som passer for meg, og hvilke har evt best kriterier for folk i mitt yrke? Mange yrkesaktive nordmenn er medlemmer av en fagforening. Krifa og vurdere om du skal våge det første steget.


Kutt forsikringsutgiftene med medlemskap i riktig fagforening. NSF har et eget forsikringskontor som skal hjelpe medlemmene med å velge beste . Du kan være trygg på at du velger en god løsning, at du ikke betaler for mye og. Min samboer er nyutdannet sykepleier, og må velge hvor hun skal være.


Som student kan man forstå at du kun ser fagforening som en . Vi jobber for at flere skal få øynene opp for yrkesfag, og hvilke enorme. Virke, Spekter, en rekke landsforeninger i NHO og fagforbund i LO, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.