fredag 8. november 2019

Hus interiør

Inngangspartiet er like lyst og lekkert som resten av huset. Gulvsliping og vedlikehold av gulv, samt montering og overflatebehandling av alle typer gulv. Vi tilbyr snekkerarbeid og rehabilitering av hus og leilighet.

Hvordan skal du innrede ditt Hellvik Hus? Få inspirasjon for ditt interiør i bildegalleriet! Her finner du tips til stue, kjøkken og soverom i mange stiler.


Interiør Huset Alvøen ble etablert i 19av Lene Bjørnsen og Hilde Alvsaker.

Her kan du finne en mengde tips og råd for interiør og eksteriør, samt inspirerende artikler m. Nyheter om boligmarkedet, samt artikler om hus og hjem. Er du mest interessert i interiør kan du i tillegg kose deg med disse åtte. Camilla planlegger å bygge hus og på bloggen samler hun sine ideér og alt hun . Ta kontakt for gratis befaring og tilbud!


Er du også en av dem som leter etter drømmekjøkkenet, et kjøkken som har alle . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Camelias Hus er en interiør, hobby og garn butikk og en av Norges største butikker innen papirhobby til scrapbooking og kortlaging. De fleste av oss bærer på drømmen om et gammelt Sørlandshus. Men hva er egentlig det spesielle med Sørlandets byggeskikk og gjenstandskultur? Slik innredet interiør-kjendisen sitt eget hus.


Halvor og følger oss inn i huset som opprinnelig er fra 18med påbygg fra 1920. Det gamle huset har historie helt tilbake til 1700-tallet og er hjem for en familie på fire, to katter og noen snille spøkelser. Bellas Hus har alt innenfor eksklusivt sengetøy, nattøy, frotté, duker og interiør i Oslo. Dette er store og flotte hus med mye sjarm.


I magasinet Gamle Hus, Hager Interiør kan du lese om levende hjem med en historie, norsk byggeskikk og arkitektur – alt fra . I dette prosjektet er det en familie som flytter inn i ett nybygg. Er du eier av et gammelt hus, bør du verne om husets sjel. Ta vare på originale detaljer om det finnes – vinduer, dører, belisting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.