torsdag 17. oktober 2019

Interiør inspirasjon stue

Med BoligPluss' nyhetsbrev får du inspirerende boligbesøk og shoppingtips levert i. Forskjellige blånyanser på vegger, interiør. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro,.

Kanskje noe som kan stå i hjørnet på soverommet eller piffe opp stuen litt. Nytt tidløst og vakkert fargekart med gode interiørfarger. Sjøholt er interiørdesigner og har jobbet med tekstiler og interiør i en.


Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i . Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med. Vi lar oss inspirere av andre verdensdeler og deres tradisjoner. Jeg har letet etter interiørinspirasjon etter at jeg kom hjem fra . Du får nye ideer og inspirasjon hver uke.


Vi lagde ei stue i fotostudio-stil av pepperkakedeig, med to lettvegger, tregulv, KOLDBY kuskinn, LACK bord og . Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Grete Smedal, interiørarkitekt, forfatter og førsteamanuensis ved Kunsthøyskolen i Bergen. Interiør og pusling her hjemme gir meg energi og en god følelse. Gleder meg til å bli proppfull av inspirasjon og se hva leverandørene kan tilby denne våren .

Møbler blir uansett ikke kjøpt før vi er i hus. Siden vi har masse fine møbler må disse testes først. Også er det rart hvordan man må bo seg til. Inspirasjon for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om.


Stuen var vanskelig å innrede, og de flotte reiseminnene støvet bare ned. Med hjelp fra Bo Bedres interiørarkitekt ble Christine og Johns inngangsparti et. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Solveig: Ja, men hun driver jo ikke akkurat interiørbloggere united heller da, hun. Sammen med IKEA vil vi se om du har noen inspirerende prosjekter hvor du . Frisk opp stuen med gardiner, pynteputer, pled lykter, telysholdere og tilbehør i sesongens . Enten du vil nyte i en sen kveld gabfest eller nyte en bok av en søndag ettermiddag, er stuen stedet å gjøre det.


Bergene holm blogg  finalist interiør: nybygg i vestfossen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.