mandag 9. september 2019

Kjøkkenkran

Har du kjøkkenet, har vi kjøkkenkrana som passer. Her finner du nemlig kraner i ulike former, fasonger og stiler, med høy tut, lav tut, c-tut og l-tut. Velg kjøkkenkran etter dine behov og ønsker, hos oss finner du et stort utvalg av blandebatterier, både trendy, stilige og klassiske modeller. Damixa Clover kjøkkenkran med høy C-tut og avstengning for. Populær kjøkkenkran fra Damixa med uttrekkbar tut.


Kjøkkenkran med høy tut med avstenging for.

Har både vanlig stråle og dusjstråle. Perfekt til å skylle oppvasken eller fylle bøtter. Gir inntil liter vann pr. Flott kjøkkenkran med praktisk fleksibel tut som hektes av festet for ekstra spyling i kum og kjeler.


Legg til i utskriftsliste. Produkter i samme serie. Et stort utvalg av stiltyper og funksjoner. GROHE kjøkkenarmaturer kombinerer det nyeste innen design med en rekke funksjoner som gir virkelige fordeler til .

Leter du etter en ny kjøkkenkran ? Gustavsberg har flere moderne alternativ. Alle med samme gode kvalitet og pene design. Se alle våre kjøkkenkraner her! Hvis du må montere en ny kjøkkenkran fordi den gamle er utslitt eller lekker, eller hvis du bare ønsker en kran med et annet utseende, er det enkelt å skifte den . Kullsyre eller varmt vann direkte fra kranen, eller en fin designservantkran i farge ? Her er noen av vårens mest trendy kjøkkenkraner.


Vipp kjøkkenkran har ett betjeningsgrep og gir god funksjonalitet til ethvert kjøkken. Ettgreps kjøkkenarmatur med uttrekkbar hånddusj. Et stilfullt kjøkkenbatteri med justerbar hånddusj som har to stråleinnstillinger. Vi har kjøkkenkraner og kjøkkenbatterier med variert design og funksjonalitet.


Blandebatteri til kjøkken, også ofte omtalt som kjøkkenbatteri, kjøkkenkran eller kjøkkenarmatur, finnes i mange varianter. For en barnefamilie vil skoldesperre og. Mulighet for eco-save og skoldesperre. Kan også leveres med avstengning for oppvaskmaskin.


Stilfulle ett-greps armaturer for hytta. Dersom du benytter hyttepumpe og gassvannvarmer anbefaler vi et to-greps blandebatteri som gir en bedre varmefordeling .

Vi hjelper deg med anbud på kjøkkenkran. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Det finnes mye å velge mellom i kjøkkenkraner , blandebatterier og armatur.


Dette bør du tenke på når du velger kjøkkenkran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.