mandag 9. september 2019

Day home teppe

Velg blant tepper, puter og lamper i flere ulike farger og mønster fra Day Home. Hampa er kraftig materiale som krever vask. Her finner du DAY homes tepper, puter og annen innredning til det skandinaviske hjemmet.

Alt med en bohemsk stil og fokus på kvalitet og håndverk. Danske Day Birger et Mikkelsen Home er grunnlagt av Keld Mikkelsen. Hans visjon var å skape vakre og etniske internasjonale påvirkninger fra sine reiser . DAY Birger et Mikkelsen Stavanger har lagt til nye bilder.

Bilde av DAY home hemp rug x svart. Kjøp Day Home - Teppe i sjakkmønster online at Miinto. Find mange andre Day Birger et Mikkelsen HOME produkter hos miinto. Day home er kjent for sine tepper med striper.


Se hele vårt utvalg og priser under Day home på vår side . Nyprisen var 1000kr Selges kr 2Mål: 255x80. House Doctor Ad02Block teppe, 160x2Out of stock. Day Home 10039900Wool Rug 140x2cm 89NOK.


Ryeteppet Tanger har tett og tykk lugg som er cm høy.

Et stilrent teppe med personlighet som er produsert med omsorg. Fikk til og med bestilt meg gulvteppe fra DAY Home som vist på bildet, og jeg gleder meg til å legge det under min lilla hjørnesofa. Bli den første som omtaler dette produktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.