onsdag 26. juni 2019

Pris på badekar

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser ! Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Massasjekar finnes i mange prisklasser og vi finner sikkert et kar som passer for deg.

Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Badekar som passer alle baderom. Priser , størrelser, inspirasjon! Vi har badekar og boblebad fra de kjente produsentene. Ved å kjøpe ett av våres rektangulære kar, sparer man på prisen , uten at det går ut over kvaliteten.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. La Belle frittstående badekar. Finnes i flere størrelser.

Bobleba steamdusj, dusj, dusjkabinett, sauna og badstue til Norges beste priser ! Mer info om WATERLUX CLASSIC BADEKAR. Praktisk og bekvemt badekar med klassisk design. Et lite og praktisk badekar med god . Her får du tips og inspirasjon til syv forskjellige badekar i alle prisklasser. Et frittstående badekar kan du la stå midt på badegulvet, eller der du vil. Velg fra øverste hylle eller fra hyllen som passer deg best.


Vi tror du blir fornøyd. Et ovalt og moderne frittstående badekar av slitesterk og lettstelt akryl i myke former. Ravak Chrome badekar 150. Leveres med overløp og klikkventil i hvit utførelse som badekaret. SVANEN DUSJKABINETT MED . Frittstående badekar av støpemarmor med antikke løveføtter.


Hvorfor ikke anskaffe et badekar med integrert jacuzzi? Det vil sikkert flere enn deg sette pris på. Pris kr(frakt er inkludert). Et varmt bad er bra for kropp og sjel, og gir den perfekte .

Baby Dan Aquasit Badestol - hvit. Disse eksklusive badekar er helt nye på det norske marked.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.