onsdag 26. juni 2019

Bordkledning dimensjoner

DOBBELFALS KLEDNING GRAN 19X1FERDIG GRUNNET. Kledning leveres i fallende lengder, det vil si at lengdene varierer. Finnes i dimensjoner: 19x0Rektangulær kledning KL19x1Rektangulær kledning KL1 . Siden middelalderen har det vært vanlig å bruke tre som kledningsmateriale på norske hus, og det er fortsatt det mest brukte på eneboliger og småhus. Riktig montering gir beskyttelse og er avgjørende for å sikre en kledning med lang. Stående og liggende kledning produseres i ulike profiler og dimensjoner.


Trenger å skifte ut noen bord på huset mitt, det er stående rektangulær kledning (Husbankhus fra 1970).

Kledningens uttrykk varierer med bredden og . Gran Tre - Utvendig kledning, innvendig panel, trelast, pellets.

Vi har hele tiden fokus på å levere kledninger av den beste kvalitet, slik at du som kunde får en kledning du kan være stolt av i årevis. Stående kledning må ha horisontale spikerslag for feste. Dersom bindingsverket er bygget opp uten spikerslag, må selvbærende spikerslag monteres utenfor . Skjåk Trelast produserer flere varianter av utvendig kledning:. Alvdal Skurlag produserer liggende kledning i mange ulike varianter og i flere ulike dimensjoner.


De fleste boliger på innlandet er bygget med stående kledning, mens de på Vestlandet tradisjonelt er bygget med liggende kledning. MøreTre AS, 66Surnadal , TLf: 3 e-post: post. OrganoWood -modifisert bordkledning er utviklet for effektivt å stå imot tøffe. Royalimpregnert bordkledning i heftige dimensjoner. Produseres i både gran og furu, og limes med vannfast konstruksjonslim.


Kledningspiker er spesialtilpasset norske dimensjoner på kledning. Spikeren punkterer ikke vindtettingen og med den syrefaste varianten unngår man sorte . Istedenfor stolper i store dimensjoner ble det brukt stendere med mindre. Grunnet dobbelfals/rektangulær kledning x 1mm.


All kledning leveres ferdig råtebeskyttet, grunnet og malt eller beiset ett strøk i. Velg fritt blant våre liggende og stående kledningsbord under. Det er tatt hensyn til de dimensjoner som benyttes til stående kledning slik at spikeren ikke går igjennom lekten og punkterer vindsperren. Velg den dimensjonen du er på utkikk etter og se vårt brede sortiment.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.