torsdag 13. juni 2019

Miljøvennlig hus

Fremtidens bolig skal være energivennlig med tykke isolasjonssjikt og høyisolerende vinduer. Les her om hva det vil si at et hus har et . Tekst: Marthe Jensen Foto: Eivind Senneset.

Drømmehuset er miljøvennlig fra innerst til ytterst. Hva skal man velge hvis man ønsker å bygge miljøvennlig? Passivhus er primært designet for å spare . Gå til Hvorfor velge en miljøvennlig bolig?

En miljøvennlig bolig vil kreve mindre vedlikehold enn et gammelt hus. I fremtiden vil trolig alle boliger bygges så energieffektivt at de produserer mer energi enn de bruker. Som et skritt på veien, vurderer norske myndigheter at all . Hun ville ha et mest mulig miljøvennlig hus – uten vanlig ventilasjonsanlegg. Valget falt derfor på arkitekt Bjørn Berge i arkitektkontoret Gaia på Lista som har . SINTEF-forsker og arkitekt gir deg råd om hvordan du kan oppgradere både bo-komfort og energivennlighet.


Slik fyrer du miljøvennlig i moderne hus. Nå kan du få støtte også etter at du har bygget om. Et hus laget av paller, fylt med oppmalt avispapir, gjør det mulig å bo rimelig og miljøvennlig i Trondheim. Det pustende huset i skogen - Spørsmål: Hvordan bygge et hus som er miljøvennlig både i nåtid og i fremtid? Svar: Ta hensyn til hele livstidsregnskapet . Vedovnenes viktigste funksjon historisk sett er som varmekilde, men i dagens tette og godt isolerte moderne hus trenger vi ikke lenger å fyre.


Et svanemerket hus er et miljøvennlig hus med godt inneklima. Kriteriene for å bli et svanemerket hus er at isolasjonen i vegger, gulv og tak er ekstra tykk, slik at . Jeg bor nok i et av de mest miljøvennlige husene i Norge. Det er veldig deilig, jeg har alltid vært veldig interessert i økologi. Miljøhus nominert til prestisjepris for moderne arkitektur.


Optimera og Brødrene Dahls plusshus ved Larvik er nominert til EUs pris for moderne . Finn Roar Bruun ser på miljøvennlig hus bygd i massivtre. Druvas Unguri būvē koka dzīvojamās mājas un dažādu funkciju ēkas. Foredrag av arkitekt Michael Lommertz Har du planer om å bygge nytt eller pusse opp med miljøet i tankene?


Skritt for skritt mot et mer miljøvennlig hus. Hvor skal du begynne når du har planer om å pusse opp et hus fra 1939? Miljøvennlige hus er sunne hus som bruker mindre energi. Miljøvennlige løsninger kan være både høyteknologiske og enkle. Miljøvennlig Hus - arkitekt hus, arkitekthus, arkitekttegnet ferdighus, arkitekttegnet hus, boligpartner, boligutbygger, bygg bolig - Finn firmaer, adresser, . Selgeren av det falleferdige huset på Helgelandskysten fikk over 2forespørsler fra hele verden.


Jeg tenkte det huset skal jeg ha, sier . Rådene fra en profesjonell energirådgiver, en lokal rørlegger og en leverandør av . Når man først tar det skritt i å bygge et nytt bygg, har man pr i dag mulighet til å ta inn i vurderingen både estetiske og . To start page for Nasjonal digital læringsarena. Liv Signe Navarsete vil ha mer miljøvennlige hus og bygninger. Det er vanskelig å selge miljøvennlige hus i boligmarkedet i Arendal selv om de potensielle huseierne kan spare penger i det lange løp. Dette huset er bygget for å vise at det er mulig å bygge et teknisk enkelt, men innovativt, miljøvennlig og energibesparende hus.


Et nytt, miljøvennlig hus består for det meste av papp. Huset kan skreddersys etter beboerens ønske, og så er det 1prosent resirkulerbart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.