torsdag 13. juni 2019

Loncin snøfreser deler

Deler til kinesiske snøfresere. Har alt av deler til alle kinesiske snøfresere som loncin sierra zmonday snow blizzard tms etc. Viser 1–av resultater. Standard sortering, Sorter etter. Belte for Hk snøfres fra kina.


Viktig - Servicetips for din snøfreser.

Smøre ellers alle smørenipler, bevegelige deler og vaiere jevnlig - sjekke vaiere. Snorstarterhus Loncin LC1- 13HK. Vi har reservedeler og slitedeler til Sierra snøfreser. Modeller: ZLST 651Q og STG.


Rød modell: Zongzhen motor og blå modell: Loncin motor. Caro Maskinservice AS driver med salg, service og reparasjoner av maskiner, tilhengere og utstyr i Ålesund og Drammen. Maskinen er kraftig bygget med en Loncin motor - Loncin er en meget stor og god.


Snowpro hk beltedrevet snøfreser med en sikker og god Loncin motor.

Kvalitet til markedets laveste pris! Vår nye toppmodell fra Snowpro har . Bestilling av reservedeler. Enheten leveres emballert for å forhindre transportskade. Det betyr at både GP and PG har 13hk loncin motor. Loncin var behagelig stillegående, høyfrekvente lyder godt fjernet av.


Skal nå kjøpe en snøfreser og har fått lest igjennom hele. Felleskjøpet og de har null problem med tung snø. Vet ikke merket på Julafreseren, men motoren er av typen Loncin om jeg har forstått riktig. Start Type: manuell og elektrisk.


Se hvilken snøfreser som ble best i test her. Luftkompressor 3-sylinder 150l.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.