fredag 7. juni 2019

Måling av inneklima

Undersøkelse og målinger av inneklima. Er det noe galt i inneklimaet vårt? Mange spør om det er noe i hjemmet, på jobben eller i andre bygg som de . I det praktiske inneklimaarbeidet dekker enkle målinger av temperatur, luftfuktighet og COde fleste behov for kartlegging av inneklimaet. Måling av viktige inneklimafaktorer.


Hvilke faktorer er viktige?

Hvordan kan man måle dem? Ofte ligger løsningene for et bedre inneklima rett foran deg. De fleste kan oppnå bedre inneklima uten radikale endringer, så lenge det ikke er . Bordmodell for måling av inneklima med reléutgang.


Fluke 975V luftkvalitetsmåler. Håndholdt instrument for måling av luftkvalitet. Analyserer prøver for å løse problemstillinger knyttet til inneklima. HMS-seksjonen kontaktes .

Mycoteam er en totalleverandør av målinger av de faktorer som påvirker inneklimaet. Gjennom lang erfaring og en praktisk tilnærming kan Mycoteam hjelpe deg . Dette er en pumpe som kan måle om du har muggsopp hjemme. Daglig dusjing og dårlig utlufting er med på å lage et inneklima som de små . Når den er tilkoblet PC kan den overføre målinger for lagring på PC-harddisk.


Bruk den til permanent eller periodisk måling og dokumentering av inneklima i . Forutsetning for måling Før det settes i . Er inneklimaet på jobben bra nok? Når bør du lufte ut hjemme? Innendørssensoren måler støynivået hjemme hos deg.


Som Lyngra anbefaler, bør du måle fuktigheten i lufta før du setter i verk tiltak - men luftfukter er et unødvendig tiltak . Begrepet innemiljø og inneklima brukes i dag om hverandre. Multiconsult foretar måling og vurdering av temperaturforhol trekk, kaldras og luftfuktighet for å . Det er en vanlig oppfatning at inneklimamålinger er nyttige for å kartlegge mulig helserisiko, og at målinger må til for å danne grunnlag for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.