fredag 7. juni 2019

Bokstaver interiør

Bokstav og bokstavrekke blir laser utskjærte. Vi har et kjempeutvalg av dekor og pynt til hus og hytte. Sorte trebokstaver fra Design Letters, inspirert av den klassiske typografien til den anerkjente designeren Arne Jacobsen.

Har ca håndlagde aluminiumsbokstaver , som opprinnelig har vært et skilt. Hver bokstav er hul inni-hvit og tett og mørk blå bak og på sidene. Veit ikkje om dette er rett forumskategori, men fann ingen anna plass å posta . Hvis du (som jeg) de siste par årene har sett litt for mye på Luksusfellen har du sikkert observert med ditt skarpe blikk at det er en viss .

Marquee Lysbokstavene – De finnes i både hvit lakk, sort lakk, . Bokstaver Interiør : Scandinavian Breeze: Bokstaver utfordring NIB. Bokstaver Interiør : bokstaver kr 2tomt på lager kategorier alle varer . Inneholder vendbare vimpler, av hver bokstav, samt en meter lang bomullssnor til oppheng. Jeg har aldri vært fan av budskap på skilt eller dekor, men jeg klarer å se det vakre i bruk av bokstaver i interiøret.


Skule gjerne ha funnet noen store bokstaver, ca 40cm eller større. Noen som vet hvor man kan få tak i slike? PRIS på alle skilt og bokstaver i nettbutikken.


Superfine på en hylle eller skjenk til jul.

Se nettbutikken vår for mye annen fin julepynt! Interiørekspert Halvor Bakke sier at trenden med å pryde hjemmet med bokstaver er det verste han vet. Knagg HOOKfra Design Letters med typografi av Arne Jacobsen på. Perfekt i gangen eller på badet til å vise hvem sitt håndkle som tilhører hvem! Ser at det blir mer og mer utbredt å pynte med bokstaver.


Synes det ser så rart ut, og ikke særlig pent. Hjem Speil Rammer, Skilt Tavler Bokstaver. Og denne teknikken som lokaler registrering med en litterær vekt, er å få fart de siste årene. Plutselig begynte hele verden å skrive på interiøret.


Oppe i stua, i vinduskarmen var det stablet bokstaver i hvitmalt trevirke oppå hverandre. Bokstaver i interiøret ser ut for å stå sterkt også i 2009. Dette gjelder både skrift på veggen og enkle bokstaver som benyttes som dekor. Skal du kjøpe små hvitmalte trebokstaver bør du derfor ta en titt på utvalget vårt.


Bokstaver interiør pynt Bokstavrekke, veggord. En oase av farver beskriver oss best,- puter,tekstiler,klær,interiør,barn,sjal,smykker,vesker og mye mere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.