tirsdag 11. juni 2019

Kjernebor betong

Noen som har kommet over kjernebor i norge som går til vanlig drill i ca 162mm? Skal gjennom plasstøpt betong på 20cm, og antakelig i 2-3 . Vi lagerfører kjernebor for følgende områder: Betong i alle hårdheter med og uten armering- Asfalt for prøvetaking-laboratoriebruk borhengere etc. Vår høykvalitets 150x4mm kjernebor er perfekt å bruke med elektriske kjernebor for boring i granitt, hard stein, betong , armert betong og andre harde . Kjernebor for stål Ø12-Ømm.


Lett å betjene og rask i bruk.

Innovasjon er mer enn bare et moteord for Hilti - det er kjernen av alt de . Spesielt egenet for boring i armert eller uarmert betong. Få et godt tilbud fra din lokale avdeling. For hulltaking i lettbetong og murpuss. Du kan enkelt kjernebore i betong.


Med en kjerneboremaskin påsatt kjernebor med diamantsegmenter går arbeidet som en lek. Utleie,gravemaskin,bobcat,henger,beltebåre,transportbånbiltralle,jordfres, betongsag, kjernebor ,bil,verktøy,lift,stillas. KJERNEBORING OPP TIL Ø 1MM.


Vi kjerneborer i både dekke.

Vi sveiser hvert år 40. Trenger kjernebor ca 5-10hull x12cm i betong. Er på utkikk etter noen som kan gi meg en fastpris og arbeidet utført på faktura. Vi bruker kjerneboring når vi skal bore hull til gjennomføringer i betong.


Vi kan gjennomføre kjerneboring på intil cm. Selve boret er en hul sylinder, eller en . Enkelte av metodene brukes også ved riving av betong - og murverkskonstruksjoner. Betongboring er muligens den mest gjenkjennelige form for kjerneboring i dag. Vi utfører alle typer arbeider innen kjerneboring og betongsaging. Den vanligste anvendelse for betongboring er fjerning av betong for elektrisk . Uansett hva dine behov er når det gjelder kjerneboring , er det fokuset på.


Hvorfor kjøpe helt nytt kjernebor når vi kan resette ditt gamle med nye. Borer i betong , armert. HELLA leverer alle typer bor og blader for betong , asfalt og stein.


Som i vårt øvrige produktspekter satser vi på kvalitet. Vi leverer også kjernebormaskiner fra. Den sager i tegl, leca, stein og betong på dimenskjoner opp til 200mm, men styr . SDS MAX betong bor Ø16x540.

Bruksområder: Egner seg for boring av små og mellom store hull i betong med og uten armering. Egenskaper: Lys viser hele tiden hvordan mann skal kjøre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.