tirsdag 18. juni 2019

Kalender vegg

Spar mye på vårt store utvalg av Veggkalender og veggdekor til din bedrift eller hjemmekontor. Endelig har vi fått oss en Ukeplan på veggen - og er så fornøyde alle sammen! Nå er det slutt med stygge post-it lapper på kjøleskapet.

BufretLignendeKontorrekvisita fra Kontorpluss - en frittstående faghandel med alt innen kontorrekvisita og datarekvisita, møbler og innredning og mye mer. En fin og personlig Veggkalender hjelper deg å holde orden på årets alle dager. På framsiden kan du velge blant mange farger og motiver eller simpelthen bare laste opp ditt eget bilde.

Ax cm) 24kr 16kr per kalender. I en travel hverdag er det viktig å holde orden på dagene! Med veggkalender for 20kommer du ikke til å gå glipp av en eneste dag i 2017! Med veggkalenderen Ai det praktiske lille formatet får du det beste ut av bildene dine. Den trykkes på papir i høy kvalitet, og du får masse forskjellige . Eksklusive individuelle bedriftskalendere i uvanlig form for bedrifter.


I artikkelen er det samlet kalender ideer av reklame design og produksjonsbedrift . Med en flott og personlig veggkalender, med dine egne bilder på, blir det morsommere å holde styr på avtaler og bursdager i omgangskretsen din.

Utform din fotokalender i Aog nyt den hele året rundt. Kombiner dine yndlingsbilder med et valgfritt layout, og tilpass din kalender side for . Med sitt kvadratiske format på 3x 3cm blir denne fotokalenderen til en flott utsmykning på din vegg. For å gjøre dette kunstverket enda mer personlig, har . Med denne kalender kan hele familien nemt følge med i hvad der sker hver dag.


Bordkalenderstativ møteromsbooking veggstativ passer tilukeblokk kalender. Bruk kreativitet og gjør kalenderen din til noe av varig verdi. En praktisk timeplan kan enkelt forvandles til et verdifullt minne. Vi designer din kalender slik at det grafiske utrykket, bilder og logo er tilpasset ditt firma.


Halvårskalender, Veggkalender eller Lukekalender. Tagger: kalender vegg gjor det selv, 12741 kalendermateriell. Vi har også et stort utvalg av fotogaver, takkekort, kalendere, julegaver, julegavetips,. Lag flotte trettensiders kalendere med egne bilder til å henge på veggen.


Hadde vært greit med en app jeg kunne hatt på et nettbrett på veggen som viser dagens, eller helst ukens hendelser på en elegant og . Design en flott og personlig kalender fra CEWE med dine egne bilder. Kalenderen inneholder helligdager og gamle merkedage r, samt informasjon om disse på. Mål på bakplaten er 24x18cm, kalenderen er 22x13cm. Kalender i A5-format som passer perfekt på oppslagstavlen eller på kjøleskapet. Vi har et stort utvalg av kalendre for skrivebordet og for å henge på veggen.


NJK kalenderen 120NJK kalenderen bakside 172. Ahøydeformat på vegg, stiftet i rygg, falset til Afor forsendelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.