tirsdag 18. juni 2019

Gulvsliping tønsberg

Kun meg selv som utfører alt i. Vi er spesialisert på alt innen gulvsliping og behandling. Ingen jobb er for liten eller for stor, alle jobber utføres profesjonelt og alltid til kundens spesifikasjoner . Utfører sliping og totalbehandling av alle typer tregulv og trapper og sliping og oppmerking av idrettshaller. Vi hjelper deg med anbud på gulvsliping.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Tønsberg.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! GULVSLIPING i TØNSBERG har aldri . Et gulv som trengde gulvsliping etter mange års historie. KB var der og gjorde en utmerket jobb med å gi gulvet en helt ny . Buskeru Telemark, Østfold Og Oslo. Og vi utfører de fleste typer behandlingsmetoder bla. Gulvsliping og -etterbehandling Vestfol inkl.


Gammelt malt tregulv- ca kvm Ønsker sliping og hvit lakk på gulvet.

Støvfri parkett- og gulvsliping. Jeg er norsk håndverker, som legger vekt på punktlighet og kvalitet. Vi sliper, høvler, lakkerer og oljebehandler gulvet til det er 1. Eller så renoverer vi terraser . Postadresse: Riddervold Jensensg Tønsberg. UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv. Priser finner du i vår prisliste.


Vi utfører gulvsliping og behandling av både tre og betong. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Tønsberg og omegn for oppdrag lokalt og ellers i Vestfold. Slipt og behandlet skipsgulv. Diamant Slipeklosser for gulvsliping (32).


Tiger, Piranha og Razorback. HTML, technology and WHOIS analysis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.