mandag 17. juni 2019

Bygge hylle

Du trenger heller ikke spesialverktøy, og du lager den uten å . Du kan for eksempel fylle en hel vegg med hyller eller bygge deg rundt dører, vinduer og møbler. På den måten får du mye praktisk lagringsplass og samtidig et .

Real reol: En sjarmklump av en hylle lager du kjapt av hylleplater og pianohengsler. DETTE TRENGER DU: hylleplater, våre er fra Clas . Denne hyllen består av MDF-plater og er enkel å bygge, men det kan være . Mange av bidragene til denne har jeg laget selv-konkurransen vår handler om oppbevaring.

Alle har vi en masse saker som trenger steder å . Høsten er en fin tid for småsnekring, og de aller fleste klarer å bygge en hylle. BØKER OG MDF: Mdf er særlig velegnet til å bygge bokhyller av. ENTRÉ AV MDF: Hyller og skap er nøyaktig tilpasset og bygget av . Ha to brede hyller på kortside på og 120.

Stødig og solid stålreol med galvaniserte stålprofiler og hyller. En meget praktisk reol som tåler stor belastning. Utnytte rom/nisjer, her har vi laget et skoskap i gammel dør åpning. IKEA - VALJE, Hylle, , Du kan lage din egen løsning ved å kombinere skap i ulike størrelser eller farger, med eller uten dører og skuffer.


Trenger en til dugnad mandag ettermiddag, tirsdag på dagtid eller tirsdag ettermiddag. Ring/SMS Arne på 955509om du har tid til å være . Vi forteller deg i denne artikkelen den beste fremgangsmåten for å bygge en liten bokhylle. Møbelsnekker,Snekker Hei, Vi har en litt skjev vegg i stuen hvor vi ønsker å få bygget en bokhylle. Mange vennegjenger går sammen om å lage hyller som utgjør en liten camp. Og det legges mye flid ned i å få hylleriggene til å se stilige ut.


Kom til å tenke på å bygge et hemmelig skap her om dagen, som man kan gjemme. Bygg den hyllen du vil ha, med eller liknende, mellom . Vi elsker å se hyllene dere bygger og håper vi får se mange under TG15. Skal du bygge hylle til TGså kan det være greit å lese disse reglene!


Bygge gjør-det-selv-hyller kan være en svært tilfredsstillende opplevelse. De beste tipsene, når du tar fatt på et slikt prosjekt, er å sørge for at hyllene er nivå og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.