onsdag 15. mai 2019

Gulvlist plast

Interiørlister må ikke være produsert av tre. Denne gulvlisten er produsert av formstabil plast som er enkel å bearbeide. Listen monterer du enkelt selv med lim. Bestilles i ønsket lengde.


Ett spor for kabler, mm. Bredde mm, høyde mm.

Hos MAXBO finner du et utvalg plastlister som vinkellist, skyvedørslist og dekklist. Gulvlist Wallstyl FL mtr, 1 . Kjøp på nett eller i butikk. Spørsmål om produkter og priser? Butikkens kontaktinformasjon finner du øverst på siden.


Pass på at du ikke spikrer for nær enden av listene, for da kan det hende at de sprekker. De fås både i tre og i plast (polystyren) – både glatte og med profiler. De klipses normalt på beslag som skrus fast til veggen, og kan enkelt tas . I stedet for å stifte fast listene fester du klips av plast eller metall i veggen langs gulvet med skruer.

Avstanden mellom klipsene kan som regel . Lister av plast har mange fordeler, blant annet vil du ikke oppleve sprekkdannelser. Dette er faktisk den samme plasten som benyttes i isopor, bare at listene så klart er mye mer kompakte. Hvilken farge skal gulvlisten ha? Montering med integrert bærerlist. Hvordan skal jeg legge ny . Er den ikke myk nok til å følge buen, lager du en lang pose av plast og trer over tuten på en kokende tekjele eller en tapetfjerner som utvikler . Mest populær, Alfabetisk A-Å, Alfabetisk Å-A.


Det finnes også listverk av plast og XPS (ekstrudert polystyren). Kalles gjerne gulvlist , og er ment for overgangen fra gulv til vegg. SPÄRRA gulvunderlag, plast.


Produktbeskrivelse, Antall omr. Leveringsform Underdel og front separat. D bøk, dekor Mangler: plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.