onsdag 15. mai 2019

Etterutdanning tømrer

Byggmester - Mesterbrevutdanning Med svennebrev og minimum ett års praksis, kan du begynne på mesterutdanning og bli byggmester. Til sommeren er jeg ferdig med lærlingtida mi og vil da ha fagbrev som tømrer. Fagbrev etter endt høyere utdanning 9. Hvordan utdanne meg til takstmann?


Dyktige tømrere kommer til å bli mangelvare, så det er smart å ta videreutdanning i faget! Faglig etterutdanning har vært savnet i faget vårt.

Hvis du ønsker mer utdanning utover fagbrev finnes flere døråpnere: Yrkesfaglig. I alt deltakere er samlet i lokalene til Byggmestrenes Servicekontor i Bergen, for å gjennomføre første modul i Etterutdanning for tømrere. Veien til høyere utdannelse uten studiekompetanse.


Her finner du alt av informasjon om utdanning til yrket Tømrer. Yrket går under: Teknologi, ingeniørfag og arkitektur. Det er 2relaterte studier dersom du . Denne utdanningen retter seg mot deg som har svennebrev som tømrer , murer eller rørlegger.


Utdanningen kvalifiserer til søknad om.

Leter du etter et tømrerkurs? Med en tømrer utdanning vil du få innføring og kompetanse innenfor en rekke spennende og varierte emner. Er du nøyaktig, kreativ, . Som tømrer bygger og monterer du ulike typer trekonstruksjoner i nye og gamle bygg. Tømreren bygger bindingsverk og vegger (skjelettet i et bygg), gulv og . Snekkere jobber heller ikke på byggeplasser.


Slikt arbeid blir i dag utført av tømrere og betongfagarbeidere. Opptak til studier gjennom Y-veien forutsetter at du har relevant fagbrev, svennebrev eller yrkeskompetanse fra videregående skole. Kurset er for deg som vil jobbe som tømrer. Du lærer om bygging og montering av trekonstruksjoner. Du kan søke om fritak for hele eller deler av mesterutdanningen med bakgrunn i annen utdanning , dvs.


Visste du at ved å velge yrkesfag har du mange muligheter til å utdanne deg videre? Lønna er vedig lav i lærlingtiden, veeeldig lav. Han får se det som utdanning.


Når man har fullført enten år eller fått fagbrev innenfor enten tømrer etc. Altså og bli arkitekt eller . Byggmesterskolen har satt seg som mål å ha bransjens beste tilbud innenfor kompetanse, etterutdanning og dagsaktuelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.