onsdag 29. mai 2019

Decra elegance pris

Velg butikk for å se priser og lagerstatus. BIILIGST I NORGE - SPØR OM TAKPAKKEPRIS ( få rabatter på tilbehør) ! Finnes i følgende farger: - Sort blank - Sort matt - Vinrød - Matt tegl - Matt Grafitt Komplett tak ? Be om tilbud på ditt prosjekt. Den skinnende sorte overflaten består av høyglanset pulverlakk med ekstrem holdbarhet.


Oppbygging av platen gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet.

Klikk på linken under for å laste ned vår prisliste. Decra takpanne veier bare kg pr. Prisliste pr ,018. Alle priser i prislista er veiledende priser eks mva. Forespørsel Handlekurv.


Tak Pipehatter Takplater. I tillegg bidrar det til å gi huse. Den ideelle kombinasjon av holdbarhet og elegant design - se her!

Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2. Har nå fått pris fra en byggevare sjappe. Hva sier dere andre her om den prisen ? Få tilbud fra flere leverandører fra Fjellhamar. Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant. Det elegante og eksklusive taket.


Hos MAXBO finner du takplater av høy kvalitet som passer til alle hustyper. Kjøp på nett eller i butikk. Et gjennomprøvet produkt som er solid og holdbar under alle klimatiske forhold. Den lave vekten forenkler håndtering og transport. Stormsikker og uknuselig.


Huset er på 112mi grundplan. Der er samtidig monteret nye tagrender og vindskeder, ligesom den eksisterende skorsten er nedtaget ( se før billedet ). Elegant, robust i en utrolig smuk forening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.