onsdag 29. mai 2019

Gulvmaling trapp

Male trapp med TreStjerner Gulvmaling. Rens med TreStjerner Gulvrens. Tidligere malte og lakkerte flater mattslipes. Hvordan behandle ulike underlag. Jordan er en del av Orkla House Care.

Hvorfor skal man ikke male i sola? Ikke mal på varm vegg eller i direkte . Gamle trapper kan bli som nye ved å pusse dem opp med maling , teppe, nye trinn eller andre enkle grep. Her får du tips om hvordan du pusser opp trappen.


I dette huset skal vi male trappen. Maling er flott for deg som liker å endre hjemmet ofte. Gulv og trapp utsettes for en helt annen slitasje enn vegger og tak.

Trestjerner gulvmaling. Noe som er slitesterkt men ikke farlig for fosteret i magen og barna. Lurer også på om det er mulig å få tak i sånn tepoestoff til å ha p. Maling av trapp er ikke så mye arbeid som folk tror. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk.


Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid synes, og fordi på en malt trapp av mykt tre (furu) vil hakk og merker fort vises. Andre leverandører som leverer malt furu bruker termen hvit grunnet furu på sine . Innendørs halvblank gulvmaling til tre-, betong- og laminatgulv. Tryll heller med maling ! Bruk vanntynnbar maling. På den måten går det går kortere tid . Aha, slik kan du bruke trappen mellom strøkene. Malingen idag er hurtigtørkende og lukter lite.


Du kan fint male på denne tiden av året uten å føle det store behovet for utlufting. Dvs du kan få til strøk samme dag. Først vil jeg anbefale et strøk med kvist og .

Vi ser ofte i sosiale medier at det blir spurt etter tips til fornyelse av trappen , så her kommer vårt tips. Det er ikke så mye mer som skal til enn litt maling ! Det er heldigvis enkle grep man kan gjøre som vil totalt . For å få god dekk og best holdbarhet må du male to strøk. Det gjøres for å fjerne støv som evt. Dette er spesielt viktig hvis du velger en blank maling. Billig maling - levert rett hjem - Fri frakt.


Har fått noen hakk, de har flekket over med maling. I trinnene da jeg skal male de skal jeg sette inn trappetrinnstepper. Jeg syntes ikke det er noe slit . Fluganyl Gulvmaling , vannbasert - Fluganyl gulvmaling er en ren akrylmaling. Det viktigste før maling er å ripe opp overflaten på den gamle malingen godt med sandpapir. Dette gjør vi siden trappen fra før er malt med oljebasert maling , og denne gangen skal vi bruke en akrylbasert gulvmaling.


Da er det viktig å røffe opp hele overflaten som skal males slik at malingen setter seg godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.