onsdag 29. mai 2019

Gulvsliping vestfold

Vi er spesialisert på alt innen gulvsliping og behandling. Ingen jobb er for liten eller for stor, alle jobber utføres profesjonelt og alltid til kundens spesifikasjoner . Vi hjelper deg med anbud på gulvsliping. Pusser du opp og trenger nyslipte gulv?


Vestfold - Østfold - Buskerud - Telemark - Oslo.

Vi gir deg beste resultat. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! GULVSLIPING i VESTFOLD har aldri . Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv.


Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere . Tønsberg by Svelvik by Sandefjord by Larvik by Horten by 0 . Jeg ,Terje Hallberg begynte.

EDH leier ut maskiner og verktøy til privatpersoner og bedrifter. Vi farger, oljer og lakker . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi søker etter en dyktig og erfaren håndverker som ønsker å arbeide med gulvsliping , . Vi utfører gulvsliping og behandling av både tre og betong.


Ferdig slipt og lakkert (Loba hvitpigmentert) askeparkett. Slipt og behandlet skipsgulv. Prokura: Signatur: Regnskapsbyrå: Hk Regnskap . Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie. Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.


Gulvsliper rondeller. Hele byggebransjen samlet på ett sted! Ved ferie og offentlige fridager kan åpningstidene fravike tidene nevnt over. Ditt søk på INTERIØR i VESTFOLD ga treff.


Pga økende oppdragsmengder . Vi er stolte av å ha kunder som våre beste ambasadører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.