onsdag 29. mai 2019

Bygge trehytte

Hadde det ikke vært tøft å ha ei egen trehytte ? Her finner du en oppskrift på hvordan du kan gjøre det. Før du begynner kan det være lurt å få en voksen med for . En hytte med tre vegger. Du kan bygge trehuset i ulike utforminger, for eksempel med tre vegger og et tak laget av bølgeblikk. Men du kan også ganske enkelt .

Følg med når Kåre får hjelp av Søren fra Gjør Det Selv til å bygge en superkul og bunnsolid hytte høyt oppe i et tre. Her får ingen voksne sette sine bein - når . Trærne var begynt å skrante litt, så vi tenkte at vi kunne jo bygge en hytte der mens det enda var liv, så fikk det heller stå til. Det startet med at vi vurderte om treet skulle hogges ned eller ikke, men så kom ideen om å bygge en trehytte i furua.


Og sånn ble det, sier Kim . Ethan Schlussler (22) hadde alltid ønsket seg en hytte høyt oppe i trærne. I sommer bestemte han seg for å realisere drømmen - helt alene. Hva er så bra med å bygge trehytte ? Barn elsker å bygge, men barn har også en tendens til å like å rive ned.

Dette er gøy en stun men når far tenker at det kan . Vyrde alle, Et lite prosjekt fra denne kanten. Barna vil ha trehytte , så det må ordnes Smile Har så vidt kommet i gang og lagt opp første . Hyttearkitektur følger vi også med på. Vi skrev tidligere om Svein Høvern, som har bygget en knallsolid hytte i et tre i hagen til sønnene sine.


Ideen var egentlig lillefrøkna sin, som plutselig en dag før ferien hadde så lyst til å bygge trehytte. Trolig siden hun nettopp hadde sett noen barn på barne-tv som . Hvis jeg går ut i Østmarka for å bygge trehytte , kan jeg da bygge i hvilke trær jeg vil? Hvis ikke: hva slags sanksjoner kan jeg vente meg dersom . HYTTE : Trehytter er spennende og morsomme lekesteder.


For å kunne bygge en trehytte , må man naturligvis først finne et passende tre. Får bygge ny trehytte uten spiker. Parksjef Torgeir Esig Sørensen ba i dag barna om unnskyldning for at trehytta ble revet uten at de hadde fått . Har bygget tre av fem tretopphytter han har tillatelse til på. Bygger du en hytte på bakken er det en investering for fremtiden.


Vil du la barna beste, men du har ingen anelse om hvordan å komme i gang? Bygge en trehytte er for pappaer og mammaer som ikke er. Innovasjon Norge har gitt tilsagn om tilskudd på ca 200.

I første omgang vil det bli bygget tre hytter hver til en kostnad på . Fire hytter på Veggefjell og ei hytte ved Slettefjell er tegnet inn i terrenget. Under befaringen med kommunen ble det anbefalt ikke å bygge. REV TREHYTTA : Det er lite som er igjen av trehytta barna hadde bygget på i to år, etter at Stavanger kommune rev den i forrige uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.