onsdag 29. mai 2019

Hvordan feste knotteplast

Hei Var i dag og kjøpt kantlist til grunnmursplast. Fikk med meg noen esker med Betongspiker. Det er bare å slå dem inn, uten og forborre sier . Hvordan kan jeg best feste disse i overkant?


Feste knotteplast til grunnmur - Knotteplast.

Jeg har aldri brukt slike lister som fester knotteplasten til veggen før. Er det noen som kan gi meg et hint hvordan vei de skal festes. Platens overkant, kan man feste lekter på Platen som viser hvordan ferdig terreng inntil muren skal bli. Stift deretter Platon Platen fast i knaste- rad nr.


Universal festebrikke for boltepistol. Det er en fordel at krokene festes til sperrene. Legg en streng med Icopal Taklim under kroken før den festes med.

Vi viser deg hvordan du lager feste i betong. Det finnes et utall av muligheter når du skal feste i betong, og i videoen over viser vår ekspert . Sunde tilbyr knotteplast som blant annet brukes utenpå Sundolitt KUB. I sortimentet finnes selvsagt topplist og festemateriell både for EPS og betongvegg. Platon Membranunderlag brukes utvendig på kjellerveggen som festeunderlag for Platon Membran. En stålspiker med plastbrikke brukes ved festing av fuktisolasjonsmatte ved fuktisolering av grunnmur.


Spiker med plastbrikke festes i den andre raden av . Alternativt kan lektene festes i wire over mønet i tilsvarende lekter på andre siden av taket. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Lær hvordan i denne videoen!


Det skal pålegges knotteplast med topplist på elementene der det. Det skal benyttes grunnmursplate (“ knotteplast ”) av typen Platon eller tilsvarende utenpå. Weber 4Startlist som festes mekanisk med egnet rustfri sfift. Så skal grunnmuren kles med knotteplast og nye drensrør legges ne.


FUKTSIKRING: Denne skissen er en enkel forklaring på hvordan.

Det kan også være lurt å bruke spikerpiistol når du skal feste panelet,. Fuktighet fra grunnen stopper man best med knotteplast eller andre . De fleste av oss har ikke forutsetninger for å følge med når entreprenøren graver opp rundt kjelleren og legger ny drenering. Her gjennomgår vi hvordan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.