onsdag 29. mai 2019

Ovesen elektriske bodø

Ovesen Elektriske AS - medlem av elektrikerkjeden EL-PROFFEN. Kontakt din nærmeste EL-PROFF idag og få sjekket ditt elektriske anlegg. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi er et firma med engasjerte medarbeidere . Vår visjon: Vi skal levere feilfrie og funksjonelle anlegg Våre hovedmål: -God. Bedrift underlagt OVESEN ELEKTRISKE AS.

Nå har DU mulighet til å bli en av oss! ER DU VÅR NESTE ELEKTRIKER? Prosjektleder Elektro Ovesen elektriske. Markedsnavn , El-Proffen. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Virksomhetstype, Hovedkontor.


Ref: Stian Andre Hansen. BRØNNØYSUND ELEKTRISKE AS.

Hjemmeside: Gå til hjemmeside. Epost: Benytt kontaktskjema under. Besøksadresse: Stormyrveien 8. Neste stopp er Ovesen elektriske og nybygget i Bryggerikvartalet.


Utføre elektriske installasjoner i boliger, industri og skip samt alt som derved står i forbindelse. Selskapet har også som formål å drive med kjøp og salg, samt . Jonas Laasta Endre Eliassen og Trygve August Hillestad Røst stortrives i Ovesen elektriske AS. De har alle fått seg lærlingplass, men ikke . Aurskog Elektriske Installasjon AS. Aventi Installation AS. Posisjonen på kartet, telefon, åpningstider, anmeldelser.


Package offers available. Bodø Videregående Skole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.