onsdag 24. april 2019

Slokkeanlegg

FGs sprinklerkonferanse holdes på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen tirsdag 21. Brannslokking skjer ved å fylle rom med gass automatisk når brann er detektert. I storkjøkken benyttes frityr- og stekeoljer som ved en brann utgjør en betydelig brannrisiko.

Vi leverer slokkeanlegg for alt fra mindre elektroskap til hele bygninger. Brannslokkesystemer AS har lang erfaring i arbeid med brannsikkerhet. Vi selger, prosjekterer, monterer, setter i drift og utfører service på anlegg for brannslukking med gass. Vi er direkteimportør av slokkeanlegg av typen .

Tyco Building Service Products (Norway) AS. Installering, endring og reparasjon av rør og. Hjellnes Consult har kompetanse på forskjellige typer slokkeanlegg, og utfører rådgivningstjenester innen: Sprinkler; Skum; Gass; Vanntåke; Pumper; 3. Tyco Fire Integrated Solutions tilbyr komplette løsninger med Inergen slokkegass for alle typer installasjoner og markeder. Opplysningskontoret for automatiske slokkeanlegg (OFAS) er en norsk interesseorganisasjon, som arbeider med å øke antall automatiske slokkeanlegg i Norge . Med et automatisk slokkeanlegg sikrer du dine verdier døgnet rundt, og hindrer tap av verdier og nedetid i produksjon.


Firesafe tilbyr automatiske slokkeanlegg . Automatiske slokkeanlegg redder både liv og verdier. For å installere et automatisk slokkeanlegg må anlegget først prosjekteres av en aktør med godkjenning .

Inergen slokkeanlegg er et effektivt og trygt slokkemiddel som ikke er farlig for mennesker eller miljø. Beskytter datautstyr, lager, museum og produksjonslokaler. Automatisk slokkeanlegg for alle typer kjøkken, restauranter og matindustri. Kontakt NOHA for brannvernløsninger for frityr, koke- og stekeinnretninger.


Slokkeanlegg vi selger: Argoniteslokkeanlegg: argonite-slokkeanlegg-liten. Automatisk og manuelt utløsbart slokkeanlegg med branndeteksjon. Norsecraft Tec As leverer SBF-godkjent anlegg fra DAFO. DAFO har mer enn års erfaring i brannslukkesystemer . Sprinklerpartner AS er et spesialfirma innen automatiske brannslokkingssystemer. Vi leverer en rekke automatiske slokkeanlegg til alle typer bygg.


Hvorfor og hvordan anskaffe automatiske slokkeanlegg Veileder for Kirkelig Fellesråd. Her finner du informasjon om sertifisering for bedrifter som jobber med faste slokkeanlegg, mobilt, og håndholdt utstyr etc. RØN: På Lundeskogen har Hero Norge sidan i fjor haust drive eit mottak for vel einslege mindreårige asylsøkjarar (EMA). Brann er en av de mest ødeleggende hendelsene en virksomhet kan bli utsatt for. Temperaturen i en brann blir på 700-9grader.


OFAS – Opplysningskontoret for automatiske slokkeanlegg. Automatiske slokkeanlegg er aktuelle i kontrollrom og andre viktige og sårbare rom. Vi har lang erfaring med dimensjonering og tilpasning av forskjellige typer . Vedlikehold av sprinkler og brannslangetromler.


Tilbud om opplæring, eksamen og utstedelse av Blått bevis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.