onsdag 24. april 2019

Fasadeblokk

Leca Fasadeblokk: Brukes til forblending av fasader både i nybygg og til rehab, i høyde opp til etasjer. Fasadeblokken brukes også til innvendig etterisolering. Leca Fasadeblokk gir en murt forblending med isolasjon både på nybygg og til rehabilitering, både innvendig og utvendig.

Leca Fasadeblokk er velegnet til utvendig isolering og forblending samt innvendig etterisolering av kjellervegg. Leca Fasadeblokk er et spesialprodukt for pussede Leca fasader. Den er en Isoblokk delt på langs, med en Leca-vange og en vange med PUR-isolasjon.


LECA FASADEBLOKK 15X25X50CM, STK PR PALL.

Kalkulasjonen beregner mengde materiale til en fasade bygget opp av Leca Fasadeblokk. Dette inkluderer blokk, forankring, puss og sluttbehandling. Leca Fasadeblokk system gir en murt forblending med isolasjon både på nybygg. Leca Fasadeblokk fremstilles av Leca Lettklinker, sement, . Leca Fasadeblokk benyttes til forblending av fasader både i nybygg og til rehabilitering, i høyde opp til etasjer. Fasadeblokken brukes også til innvendig . Fasadeblokken vår er bestillingsvare og produseres etter behov.


Fasadeblokken gir en klassisk, stilren og varig fasade.

Leca Fasadeblokk er isolerte murblokker som består av et isolasjonsjikt. Leca Fasadeblokk kan benyttes til utvendig og innvendig forblending . Standard sortering, Sorter etter pris: lav til høy. Fasadeblokk cm helblokk - 120- 01 . Utvendig skal det dreneres mens etterisoleringen gjøres innvendig med Leca Fasadeblokk 1cm. Leca Fasadeblokk er et produkt som tåler fukt uten å ta skade.


Denne rapporten er ment som dokumentasjon for arbeidet med å skaffe Leca Fasadeblokk teknisk godkjenning. Stiftelsen for industriell og teknisk forskning .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.