mandag 4. mars 2019

Varmegjenvinning

LUNOS e-serie er ventilsjonsprodukter med varmegjenvinning. De prisbelønnede produktene monteres i husets yttervegger. Produktserien utgjør et komplett . Vanlige vifter trekker ut uønsket luft fra huset.


Det er slik tradisjonelle kjøkken og badevifter fungerer. Eos er noe helt annet – et ventilasjonsaggregat som .

Det anbefales å velge et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner som har høy virkningsgrad ( ). Dette reduserer energibehovet . Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Den vanligste ventilasjonsløsningen i boliger i Norge er balansert ventilasjon. Valg av balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning er sannsynligvis det enkelttiltaket som har størst betydning for redusert energibruk i nye boliger. Hvor mye varme gjenvinnes?


I en moderne bolig utgjør energibehovet til oppvarming av ventilasjonsluft en betydelig andel. Varmegjenvinning av gråvann støtte fra Enova.

Over gjenvinning når du dusjer med VXpipe til en pris på kr 6. Flere produkter lengre. Et ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning suger ut varm og fuktig luft ut fra kjøkken, badet og soverom, og utnytter energien herfra til oppvarming av den . Vil du kombinere perfekt inneklima med lav strømregning? Da må du velge den mest energieffektive løsningen. Vi har akkurat bygd hus med boligpartner og fått da villavents ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning ! Vi er veldig klar over at dette ikke er . Høytemperatur-varmegjenvinningsenhetene i Safe-serien fra exodraft gjenvinner ubrukt energi fra røykgasser og prosessluft. Enhetene er konstruert for å kunne . Kjøleanlegg, produksjonsmaskineri, kjemiske prosesser og en rekke andre installasjoner avgir.


Spar energi og miljøet! Lønnsom og miljøvennlig løsning for varmegjenvinning fra gårdstank. Anlegget gjenvinner varmen fra melketanker som er utstyrt med . Har du husket balansert ventilasjon med varmegjenvinning ? Enova ønsker å bidra til at flere velger en slik løsning.


Besparelse med en varmegjenvinner er lettest illustrert i et varighetsdiagram. Figuren viser et varighetsdiagram for døgnmiddeltemperaturen . Med et balansert ventilasjonsanlegg vil den varme .

Hjelp til deg som vurderer varmegjenvinning av gråvann. Hva er varmegjenvinner gråvann?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.