mandag 4. mars 2019

Fore ut dør

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan fore vindu. Jeg skal fore ut en dør 6cm og legge nytt gulv. Forer jeg ut døren først og legger gulvet rundt, eller legger jeg gulvet først og legger utforingen . For timer siden - Verken presse eller publikum får være til stede når Eirik Jensen forklarer seg om perioden oktober - desember 2012. Har byttet vinduer og dører bare før, så er på ingen måte snekker.


Første bud når du skal sette inn en dør er å sørge for at rammen blir satt inn riktig, slik at døren slår . På innsiden av alle dør- og vinduskarmer er det frest ut et spor.

Du må kjøpe litt for bredt og sage/høvle deg ned til riktig bredde. Monteringen er et viktig moment for hvordan hele dørløsningen bli seende ut. Er døren til badet blitt skjev av fukt, slik at den er vanskelig å lukke?


Eller er den for smal når du skal inn og ut? Bytt den i så fall ut med en ny fuktsikker dør, .

I nybygg er utsparing for døråpning tilpasset og veggen er frigjort, slikat det lett kan. Det er trolig færre storsalamandre i dag enn den noen gang har vært. Men risikoen for at arten skal dø ut er likevel lavere enn ved forrige rødliste, skriver Snorre . Ildsjeler prøver alt for å redde språket til forfedrene: Kampanjer, voksenopplæring, kultursentre. Likevel blir det stadig færre som snakker det.


Hvis ingen vil overta for Kikkan Randall, kan verdens beste langrennsløpere miste en historisk mulighet til å påvirke skipolitiske beslutninger. For tredje året på rad viser tall fra Folkehelseinstituttet at flere pasienter dør av hjerteinfarkt ved sykehuset i Mo i Rana, enn ved andre sykehus i . Hardt ut mot Norges Skiforbund: - Burde feiet for egen dør. Sveriges langrennssjef Johan Sares er både trist og irritert over det som har kommet . Men i perioden fra midten av 1980-tallet har bestanden sunket så dramatisk at forskere er bekymret for om honningbien faktisk kan dø ut. Når vi endrer naturen så mye at arter til slutt dør ut klipper vi av” evolusjonære linjer, som kunne vært råstoff for videre evolusjon.


Berg-elevene har tatt hammeren fatt for å redde insektene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.