mandag 4. mars 2019

Stige trapp

Aluminiumsstige som enkelt kan plasseres i trapper eller på andre ujevne underlag. Tre seksjoner med sju trinn (3x7). Bunn- og toppstigene kan kombineres fritt, som . MAXBO har et bredt utvalg av stige , gardintrapp, stillas med mer.


Forlengerben til stige Regulerbart 400mm.

Trapp trinn z6c6proff Zarges. Vi har levert stiger til det Norske markedet i over år. STIGE TRAPP ØKOPROFF TRINN. Den prisgunstige trappestigen som tåler en støyt.


Stadig flere velger denne løsningen fordi den kombinerer god stabilitet og gunstig pris. For å nå opp til takrenner, vinduer og tretopper, er det ofte greit med stige eller gardintrapp. Europris har også mindre arbeidskrakker og kombistige.

Jeg har sett på forskjellige stiger. At trappen svinger gjør meg usikker. Skal du jobbe i høyden er det flere alternativer til stige. SUPER PROFFL stige med mm.


Flat ERGO trinn - Et kvalitetsprodukt med god. Zarges Økoproff Profftrapp er den prisgunstige trappestigen som tåler en støyt. Zarges Profftrapp G-4i aluminium er trappestigen som er best å jobbe fra, varer lengst og er enklest å håndtere. Spesialisten på Hagebruksutstyr! Alt du trenger til ditt hagearbeid og jordbruk.


Meget praktisk vei opp til loftet eller på steder der det ikke er så stor plass til trapp. For deg som har liten plass anbefaler vi en sambatrapp, hemstrapp eller . En solid yrkesstige, laget i korruksjonsbestandig aluminium og spesielt designet til hjem og lett jobb. Vangene er tilpasset stigens. Climber Pro (Z 200) er en anvendelig trappestige som dekker en rekke behov.


Ypperlig for brukeren som er ute etter et enkelt, typegodkjent alternativ til en lav . Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . CCO2Leverandørnummer. Trappa svinger seg rundt (les: ingen avsats) så jeg klarer ikke se for meg at jeg bare kan sette en stige der. Veggene er i tillegg av gips, og jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.