mandag 18. mars 2019

Snakke med noen

Hjelpetelefonen, som er døgnåpent, gratis og anonymt og som er for deg som trenger noen å snakke med om utfordringer i livet. De kan også gi informasjon om hjelpe- og aktivitetstilbud. Kors på halsen, for ungdom under år, som tilbyr gratis og anonym hjelp på telefon, chat og . Jeg trenger noen å snakke me men vet ikke hvem.


Har prøvd å snakke med en psykolog og sosial lærere på skolen, men jeg klarer ikke å snakke med dem.

Foreldrene mine kan jeg heller ikke snakke . Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett. Her kan du lese litt om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen.


Hvordan si det til noen? Folk søker også etter Snakk med noen hvis livet er vanskelig - helsenorge. Bufret Lignende Sterke følelser er vanlig i ungdomstiden, og de aller fleste har det vanskelig med tanker og følelser i perioder.


Har du behov for noen å snakke med i en vanskelig situasjon?

Da kan disse numrene være til hjelp for deg. Din portal for psykisk helse! En av Norges mest besøkte nettsider om psykisk helse, psykiske vansker, angst, depresjon.


Det finnes mange du kan stille spørsmål til, chatte eller snakke me uten at du trenger å si hvem du er. Her har vi samlet en liste med forslag. Men det finnes også noen andre tilbud du kan benytte deg av hvis du ikke ønsker å gå til legen din med en gang, men trenger noen å snakke . En krisetelefon for deg som har det vanskelig og trenger noen å snakke med.


Velkommen til SOS-chat! SOS-chat er en chattetjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Våre frivillige sitter klare til å snakke med deg hver dag fra 18.


I tillegg er chatten åpen en onsdag morgen i måneden fra 06. Vi jobber stadig med å utvide . Spør om å snakke med psykiatrisk legevakt eller annen psykologtjeneste. Du er enklere å hjelpe dersom du er tydelig om egne behov. Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet.


Ta kontakt med legevakten hvis du har et problem utenfor fastlegens åpningstid.

Nettkirken er alltid åpen. Trenger du noen å snakke med? Vi har taushetsplikt, og du kan dele, spørre, undre, klage, gråte eller le, ja komme med det du er opptatt av.


Det er plass til hele livet, slik det er. Du kan skrive om personlige ting, tanker om tvil og tro eller bare dele et behov. Noen som har tid til lytte, noen som kan gi deg råd og informasjon?


Eller bare tilgang til aktuelle nettressurser? Mental Helses hjelpetelefon og Kirkens SOS holder . Brukerstyrt senter, Sagatunvg. Dersom du er barn eller ungdom og trenger noen å snakke med finnes det hjelp.


AV-OG-TIL jobber aller mest mot voksne fordi alkohol er noe de som er voksne selv må ta ansvar for og det er aldri barnas jobb å få de voksne til å drikke mindre. Samtidig så vet vi at det kan være. Mange føler at de mister en del av denne kvinneligheten, noe som kan skape problemer i forholdet til ektefelle eller partner. Dette kommer i tillegg til den engstelse som naturlig følger med en alvorlig sykdom.


Familie og venner kan være en god støtte. Det som er felles for alle som har selvmordstanker, er at de føler en bunnløs fortvilelse. Problemene virker så overveldende at de ikke vet hvor de skal starte hen.


Det kan rydde litt opp i tankene, og bidra til å se mulige løsninger. Mange vil tenke seg om en gang til, sier . You are here: Careers Job search Norweigan Kan jeg snakke med noen om den ledige stillingen? Dersom du har behov for å snakke med noen kan du kontakte Studentenes psykiske helsetjeneste eller fastlegen din.


Ved behov for akutt hjelp kontakt. Her finner du informasjon om Studentenes psykiske helsetjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.