mandag 18. mars 2019

Massivtre hus

Ta kontakt og vær velkommen til en massivtre -prat. Massivtrehus passivhus. Selskapet har mer enn års . Vi ønsker å bygge et hus på naturens egne premisser, som er godt å bo i og som er bærekraftig.


Derfor velger vi å bygge vårt hjem i massivtre.

TRONDHEI– Et artig hus å arbeide me sier tømrerne om det store eksklusive funkishuset med mye massivtre som de setter opp på en av . Jeg tenderer mest til et element hus med massivtre vegger. Jeg har sett litt på MHM fra sverje, som settes opp fra en firma her i norge: Montasje . Da hun søkte etter sunne hus på nettet, kom hun over informasjon om massivtrehus. Hun fikk også mange gode tips om bygging av massivhus på byggebloggen . Hun ville ha et både elegant og miljøvennlig hus med lave tomtekostnader. Ragnhild Marie Bakkevik bygget hus i massivtre sammen med . Vi slipper å tenke på lange kabelføring, da hele systemet .

Hun flytter inn i nytt hus på Fevik i Grimstad bygget av Hemato eiendom i september. Vi vil bygge hus i massivtre med fokus på lavenergi, miljøvennlige materialer og godt inneklima. Hus blir bygget i massivtre på en tomt i Oslo.


Veggene blir konsturert kun i tre og isolert med limfri trefiberisolasjon. AVTALE: Fra venstre: Stig Andersen i Investinor og styremedlem i Termowoo daglig leder Henning . På Nesodden har arkitektene Heidrun og Michael Lommertz bygget et hus i massivtre til seg og sin familie. Egenskapene til trevirke som lager for varme og fuktighet, sikrer et godt balansert inneklima.


Noen mener vi har vært pionérer, men vi har funnet et par andre massivtrehus i Danmark, sier den danske arkitekten Steffan Iwersen. Da Akademiska Hus oppførte ny hovedbygning ved Sveriges. Ulls hus , og med synlige stendere i massivtre utgjør den et . Det er lagt vekt på naturlige materialvalg, som for eksempel limfritt massivtre ,. Huset er kledd med en luftet kledning i ubehandlet malmfurupanel. SSN hadde på forhånd bestemt seg for å bruke massivtre i bærende.


Da boligene på Svartlamoen ble bygget, var det med sine etasjer Norges høyeste massivtrehus. Bygningen ble oppført på dager og ligger på Svartlamoen i . I Dalby-Viggeby utenfor Uppsala bygger Schröder Fastighetsutveckling arkitekttegnede villaer i massivtre , en byggeteknikk hvor man .

Et gjennombrudd for massivtre. De har nå oppført to banebrytende flerboligprosjekter i Tromsø: passive massivtrehus i rekke. Eneboligen for en familie på er et fortettingsprosjekt i eksisterende hage med svakt hellende terreng.


En arealbegrenset tomt har resulterte i et . Den nye studentboligen på Kringsjå er bygget i massivtre , og dermed Oslos høyeste studenthus i massivtre. Les hvorfor det er bra for klimaet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.