tirsdag 12. mars 2019

Hvordan bli elektriker

Jeg tror det er mangen som har peiling på dette. Er år og vil bli elektriker - Annen utdanning - Diskusjon. Bli elektriker etter fullført videregående? Spesiell situasjon) - Annen utdanning. Hvordan bli Elektriker ?

Yrker Bufret Lignende Elektrikere monterer og reparerer elektriske anlegg. Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor Voksenopplæringen i Oslo. Og hvordan funker nettstudier? SVAR: Hei Du har rett i at fagbrev som elektriker er en yrkesutdanning på.


Alt om Elektriker og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Elektriker. Det er 2relaterte studier dersom du ønsker å bli Elektriker. Her kan du se hvordan du kan gå fra å være elektriker til ingeniør.

Karriereskifte (Vil bli Elektriker ) Diskusjon. Huy Duc Tran (26) skal bli elektriker. Et yrke ganske langt unna hans fire siste år som fiskehandler. Han var så vidt innom hotell- og . Elektriker fagbrev kan du ta via NKI Nettstudier og lese i ditt eget tempo.


Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Om havren ikke har fått svelle nok kan du få store luftplager av den, det er ganske vanlig. Her vil du virkelig få muligheten til å påvirke både miljø og klima. Ja, det er vanskelig å velge utdanningsprogram på . I og med at jeg har jobbet såpass mye med elektrikeroppgaver er jeg.


Det jeg lurer på er hvordan man best mulig dokumenterer praksisen . En elektriker er en person som har kompetanse og sertifikat til å arbeide på elektriske installasjoner, forutsatt at han er. For å bli elektriker må man gå følgende:. Læretiden vil da bli redusert.


Retningslinjer for dette finner du i forskrift til opplæringsloven.

Inngår du en slik lærekontrakt, kan kravet til opplæring i fellesfag . Har du allerede fagbrev som elektriker, og vil bli skipselektriker ? Har du gjort deg opp en mening om hva du vil bli ? Vet du at yrkesfag gir deg stor valgfrihet og mange muligheter, både under selve utdanningen og etter at du . Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.