mandag 11. mars 2019

Boning gulv

I et par måneder nå har jeg lurt på hvordan man boner gulv. Jeg har alltid forestilt meg bonig som noe man gjør på skoler og i bedrifter med digre maskiner og sånn. Men nå hører jeg om at folk boner . Eller er boning av vinyl helt ut, helt unødvendig, og like greit å bare vaske gulvet med et middel som lover at det blir både blankt og reint?


Oppskuring og boning av gulv gir et bedre innemiljø og enklere renhold. Gulvpolish utgjør et beskyttende lag, slik at det ikke forekommer direkte slitasje.

Boning Boning er en viktig del av vedlikehold av gulv med harde gulvbelegg. Vi har profesjonelt utstyr og kursede renholdere, som kan gi gulvet den . Unsubscribe from Oslo Skuring? Boning av gulv er hensiktmessig å utføre, men er ikke like aktuelt som før.


Grunnen er at boning av gulv medfører mer kostnader enn f. Boning Av Gulv - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. For å bevare glansen i gulvene er det viktig at vask og renhold er tilpasset hver enkel gulvtype og overflatebehandling. Behandling med oppskuring, boning og . Trenger du skuring og boning av gulv ?

Finn ut hvorfor du skal velge Accept Servicepartner for alt innen renhold. Gulven har en plast-gummi beleggning Adress Oslo. Med skuring og boning av gulvet blir du kvitt skitt, flekker, støv, skader og gammel bonevoks. Du kan velge mellom matt eller blank gulvflate. Vinylbelegg kan leveres nytt med eller uten overflatebehandling.


Hvordan gulvet skal tas i bruk og vedlikeholdes er avhengig av hvilken type . Vedlikehold av gulv er avgjørende for gulvflaten skal beholde sin glans og effekt. Vi polerer dine gulv med highspeed maskin og gulvene blir som nye. Har din bedrift behov for boning eller skuring av gulv ? Vi tilbyr vår profesjonelle tjenester for din bedrift.


Se vår nettside for mer informasjon nå! Gulvet forsegles med grunner (porefyller). Detter er meget viktig ved linoleum. Ved ren vinyl er det mindre viktig.


Skuring og boning beskytter gulvet mot å bli ødelagt, samt gjør det enklere å fjerne all smuss som blir liggende på overflaten ved daglig renhold. Polering, skuring og boning. I tillegg til at gulvbelegget varer lenger gir det et representativt inntrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.