mandag 18. februar 2019

Skarpnes snøfanger

Jevnfør byggeforskriftene kap. Snøfangerkonsoll og gelender leveres i sort og teglrødt. Bestemmelser i politivedtektene i den enkelte kommune kan . Montering av innfestingsplanke.


Maskinspiker må ikke benyttes. Innfestingskapasiteten .

En snøfanger sikrer mot snø og isras fra tak. Det unike snøfangersystemet holder snøen på plass til den smelter og er knapt synlig på taket. Et tak trenger sikring i henhold til plan og bygningsloven.


Stor styrke, et godt tilpasset utseende, enkel og solid montering - og ikke minst lang holdbarhet - er kjennetegn på LOBAS snøfangersystem. Våre snøfangersystemer kan deles i 2- og 3-rørs snøfangersystemer og snøfangersystemer med gittergelender. De består av henholdsvis 2- og 3- rørsgelender eller . Forbruket av slike kroker kommer an på takhelling og snølastkrav i området.


Galvanisert farge er lakert.

Velg butikk for å se priser og lagerstatus. Vi sikre ditt taksikring. Bærebrakett for mønekam. Varmforsinket og lakkert. Skarpnes snøfanger inkludert montering av innfestingsplanke.


Dette gir unike fordeler på taket. Takpannens form, sammen med overdekning av steingranulat eller pulverlakkert, gir et utseende som takstein. Ring Solveig Slyngstad mob. Totalpris stein ink mva.


Powertekk finnes i Nordic og Exclusive. Diverse, Tilbud ink mva. Forbehold om feil og prisendring. Rabatt gjelder kun via nettbestilling. Frakt kan variere med leveringssted.


Takstein betong dobbelkrummet ru antikk Skarpnes. Dersom taket har en glatt flate vil snøen skli av, og da må du montere snøfanger for å sikre taket.

Ellers er ru eller blank flate opp til dine behov og ønsker. Forhandles av Skarpnes. Jeg var på utkikk etter noe lignende, og syntes denne virket lovende.


Men slo det fra meg etter å ha kjørt beregningsprogrammet de har på hjemmesiden. Mange glemmer å sikre takene sine på en forsvarlig måte. Både byggeforskrifter og politivedtekter pålegger huseiere et vesentlig ansvar. Blant annet skal det monteres snøfangere på tak hvor snø og isras kan skade personer, gjenstander, bygningsdeler m. Dessuten skal det monteres snøfangere der sig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.