onsdag 6. februar 2019

Lys eik benkeplate

EKBACKEN benkeplate, lys eikemønstret Lengde: 1cm Dybde: 63. BufretLignendeEKBACKEN benkeplate, lys eikemønstret Lengde: 1cm Dybde: 63. SKOGARP spesialtilpasset benkeplate, eik Lengde: 1cm Min.

En eik benkeplate kan bli mørk med tiden, for å unngå dette kan man bruke hvit olje. Tre påvirkes av lys og vil med tiden bli mørkere og mer ensartet i fargen. Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk.


BufretLignendeGjennom vårt samarbeid med vår hovedlevrandør av treverk, kan vi tilby meget gode priser på eik benkeplater.

Benkeplatene vi leverer holder Førsteklasses . Gjennom vårt samarbeid med vår hovedlevrandør av treverk, kan vi tilby meget gode priser på eik benkeplater. Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er.


Benkeplate, høytrykkslaminat; Farge 3– lys eik; Klassisk forkant 2xR5; Platelengde 41mm; Platedybde 6mm; Platetykkelse mm; inkl. Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks. Leveres i oljet eik, leveres i tykkelsen mm tykkelse.

Bjørk heltre benkeplate; Eik benkeplate mønster. Tørk alltid av vannsøl, også i forkant og på undersiden av benkeplaten. Sigdal benkeplater - lys brun sandstein . Se vårt utvalg av benkeplater av laminat.


Er det noen som har forslag til hva jeg skal behandle den med? Selv har jeg benkeplater i eik fra Ikea, men kjøkkenøy med vannkran er i Silestone . Produktinformasjon: Serie: DANSANI CALIDRIS; Vare nr. Produktdetaljer: Bredde: 1cm; Høyde: cm; Skrogfarge: Lys . Tenkte å prøve å behandle benkeplaten til kjøkkenøya så den lignet litt på gulvet som er modern grey oak fra pergo. Folk vil ha både lys, nøytral grå og en mørkere variant. Med litt olje og en varsom hånd blir benkeplaten i heltre det vakre, naturlige midtpunktet på det nye kjøkkenet.


En benkeplate i heltre er en tidløs klassiker, og den vil nok overhøre mange års samtaler på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.