onsdag 6. februar 2019

Dørskilt frostet glass

Meget populære dørskilt i frostet akryl og med knotter i rustfritt metall. Flott finish og moderne stil som virkelig pynter opp ved inngangsdøren!

Moderne og personlige dørskilt i akryl/pleksiglass for hjem og hytte! Design dine skilt her og nå direkte i vår nettbutikk! Dørskilt x cm; Materiale: akryl- eller aluplate, værbestandig; Valgfri levering,.


Dørskiltet er x cm stort og består av mm tykt akrylglass.

I vår nettbutikk finner du skilt for etthvert behov, og vi produserer også på bestilling. Her frostet plate med sort tekst og dekor. Frostet bakgrunn med sort tekst og dekor. Spesiallaget til brudesalong i lillestrøm. Stående dørskilt i frostet akryl med ringeknapp fra Spore i aluminium og hvit LED.


Dørskilt i frostet akryl med trådløs ringeknapp og ringeklokke. Hva koster et dørskilt i frostet glass avlangt hvor det står : Velkommen til Erik og Pusungen med . Jeg ser etter ei glassplate med navnene våre gravert inn i frostet skrift. Vi har spesialisert oss på produksjon av alle typer skilt, storformatprint, display-.

Click to enlarge image skilt-inne-20140324-003. Glassvegger til kontorlandskap kan merkes med enkle striper/sirkler i frostet folie. Eller hva med å bruke et grafisk element fra firmaets profil?


Vårt vennepar Petter Britt Eva lager nydelige dørskilt:) Vi fikk stk, svart og frostet glass, så det vart elle-melle på kæm vi skull velg. Dørskilt, taktile piktogrammer og frosting av vinduer. Kjøp DUSJVEGG RETT X 1CM online hos BAUHAUS. Celeste Colore Dusjhjørne Buet 90xmed matte profi.


Nå har vi bodd her i snart to år, og har ennå ikke fått laget et dørskilt. Stilig med frostet glass + klar skrift + en blomst. Dørskilt i blank akryl med avstandsstykker i stål Stilrent og moderne skilt i gravert plexiglassl. Dette gir en blank overflate som glass, teksten graveres med laser fra.


Frostet folie utskåret i størrelse 60cm bredde x 120cm høyde Leveres med applikasjonspapir. I bildet er det hvite feltet glass mens det grå er frostet folie. Skilt for kildesortering og avfallshåndtering. Størrelse 210x297mm (A4) Kan monteres både ute og inne.


Vi kan lage disse i andre størrelser og utførelser feks. Hvordan lime servietter på et flatt underlag og lage flotte skilt med enkle midler. Et plexiskilt ved inngangsdøren gir et pent og moderne inntrykk. Dette plexiskiltet leveres i størrelsen 1x 1x mm med frostet folie på baksiden - uten hull . Når filmen er montert på innvendige glass. Elegant og moderne dørskilt i acryl og natureloksert aluminium.


Et skilt i akryl kan være et flott element i inngangspartiet hjemme, eller det kan gi. Man kan dessuten velge et gjennomsiktig glass med en farget og/eller frostet . Lag familiens nye dørskilt med deres eget foto som bakgrunn. Driftwood Boat ,Seaglas , Shell and Fabric Fish Mobile - Hanging - Scottish Driftwood- Seaglass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.