onsdag 6. februar 2019

Ledig stilling elektriker

Elektriker KarriereStart. Startsiden for jobb og karriere i Norge. En elektriker er en elektrofagarbeider som jobber med elektriske lavspenningsanlegg, elektrisk utstyr og elektriske installasjoner.


Arbeidet innebærer å montere elektriske systemer, reparere og utføre service på eksisterende systemer. En del av arbeidet går med til å feilsøke. Finn drømmejobben hos Jobbsafari, Norges største jobbdatabase med over 10.

Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 26. Søk etter nye Prosjekt elektriker -jobber. Velger du elektrofag kan du tre inn i en spennende verden som gir deg en strøm av muligheter.


Deler av opplæringen foregår i en bedrift som samtidig er villig til å gi . Til de som søker ledige stillinger i HOEL ELEKTRO AS. Vi har en stadig økende ordretilgang, og ønsker å knytte til oss ressurspersoner som ønsker utfordringer i et aktivt og hektisk miljø. Vi har mange spennende kunder og segmenter som vi arbeider me både serviceoppdrag og prosjektoppdrag, rehabilitering og nybygg.

Selskapet har høy kompetanse innfor planlegging og prosjektering, og kan med dette tilby totalleveranse innenfor hele elektrofaget. Vi har flere ledige stillinger , se meny til venstre for mer informasjon. Er du automatiker eller jobber innen telekom kan dette også være aktuelt.


Selskapet har sitt kontor på Kyrksæterøra i Hemne Kommune. Ledig stilling ELEKTRIKER. Selskapet er en del av Hemne kraftlag konsernet som totalt har medarbeidere fordelt på datterselskap innen fagene elektro, bredbån data, . Vi har et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, og holder til i flotte lokaler på Lilleaker. Er du utadvendt, kreativ og selvstendig elektromontør gr.


L som liker utfordringer, tar ansvar og er kvalitetsbevisst? Ring Rune Lorenzen på tlf. Vi kan tilby konkurransedyktige . Finn arbeid og stillinger på Careerjet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.