torsdag 14. februar 2019

Hussopp symptomer

Hodepine er ett av de første symptomene på at du har muggsopp i boligen. Muggsoppallergi er sjelden, og koblingen mellom hussopp og allergi er ikke helt. Et hus på Hommersåk måtte rives etter angrep av ekte hussopp.

Merker du noen av disse symptomene, må du få fagfolk til å sjekke . Hussopp, samlebetegnelse på ulike sopper som ødelegger fuktig treverk i bygninger. Få tips og råd om hva du skal se etter, og hva du kan gjøre for å forebygge og utbedre problemet. Alt råttent treverk i det området vi har funnet ekte hussopp skal betraktes som.

Den fuktige perioden vi har vært inne i over lang ti kan gi fuktskader på bygninger. Vann fra takrenner siver inn mot bygningen og grunnmur . Hovedreglen er at alt sopp- og råteskadd materiale inkludert isolering skal byttes for å unngå helseproblemer. Sykdommene kan dreie seg om forskjellige symptomer på såkalt. Hussopp er en svært alvorlig tilstand der en sopp infiserer fuktet tre av en bygning, og får den til å forfalle.


Kjenne symptomene på tørr råte kan holde reparasjon . Ekte hussopp er en meget effektiv vednedbryter som sprer seg lett gjennom murverk til tilstøtende trekonstruksjoner.

Ekte hussopp er den alvorligste råtesoppen . Regelen var at dersom det ble oppdaget sopp skulle presten kontaktes. Typiske symptomer på dårlig inneklima er tørre slimhinner, irriterte øyne, hud og hals, . Ved nærmere ettersyn viste det seg å være ekte hussopp – og det hadde nær kostet ham hele huset. Han greide å redde det, men ikke uten store omkostninger . Sopplukt: Kan oppstå under kraftige angrep av ekte hussopp. Rengjøring og hygiene har liten effekt for å bli kvitt veggedyr.


Jeg er litt usikker på hva du mener med ekte hussopp. Et eksempel på dette er toksisk febersyndrom, en influensalignende lidelse med frysninger, hodepine, nesetetthet og sår hals.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.