torsdag 14. februar 2019

Gammel teglstein

Kjøp og salg av teglstein. Replika av gammel takstein. Gjenbruk av gammel murstein er både et estetisk og miljømessig godt tiltak.


Når det er sagt, så behandles og mures gammel teglstein på samme måte som ny. Det er pakket 3stein pr pall og surret med .

Gammel teglstein til salgs fra Kr. Murstein av tegl er kunstig fremstilt av tørket eller brent leire, og har vært. Det er mange myter om gammel teglstein , og det kan bli dyrt å ikke vite. Vi importerer renoverte gamle og flotte murstein fra Europa. Vakre stein med sjel og historie, som i tillegg sparer miljøet for CO2.


Skal du pusse, rense og restaurere en gammel mursteinsvegg? Dråpeskifer som har ligget på hus i Lier selges. Steinene er ca 29x14cm, boret hull til spiker.

Claes Lampi i Oppegård skulle skifte tak på huset. Han ville gjenbruke gammel , norsk tegl , men fant lite informasjon om dette. Murstein er stein brukt til murverk i bygninger og andre konstruksjoner. Murstein kan være naturstein i utbearbeidet eller bearbeidet form, kunstig fremstilt tegl av . Jeg har en rød mursteinpipe som jeg ønsker å gjøre noe med. Vil ha den til å se gammel ut og lurer på om jeg kan smøre den inn med noe eller . Vårt brede sortiment av murstein er resultatet av generasjoners erfaring med bearbeiding av leire.


Fra teglverk i hele Danmark produserer vi alt fra . Nå vurderer vi å skifte tak. Den gamle taksteinen er fin, men er noe vridd og varierer i størrelse (som gammel teglstein jo gjør). Har du gammel teglstein , et badekar med løveføtter, ei lysekrone, møbler eller snurrepiperier du vil selge på nyåret?


Den som er så heldig å bo i en gammel bygård og vil finne ut om det inne i noen av veggene finnes tegl , bør ta frem boremaskinen og et fint . Grunnmuren er teglstein fra et gammel fjøs, som ble . Puss på tegl kan ha flere ulike funksjoner. Puss kan benyttes som værhu et estetisk uttrykk eller som rehabilitering av eldre underlag. Weber har flere spesial.


Fra et rivningshus fikk vi tak i (gratis) en del gammel teglstein i samme størrelse som opprinnelig stein på Villa Bergfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.