mandag 25. februar 2019

Bli rørlegger som voksen

Det er mange gode grunner til å velge rørleggeryrket som karrierevei. Du gjør en utrolig viktig innsats for samfunnet i variert arbeid som aldri blir kjedelig, du er . Er voksen , ønsker å bli rørlegger. Hei, jeg er år gammel, jeg blir år i november, og jeg vil gå på VGs neste år.


Jeg vil bli rørlegger , er det mulig?

Er det praktisk mulig å utdanne seg til rørlegger mens en jobber fullt? Men problemet blir økonomien og det å få det til å gå opp med familie og jobb. Kjenner mange som i voksen alder har tatt utdannelse. Rørleggerutdanningen er en kombinason av praksis og teori. Som rørlegger tilpasser, monterer, installerer og reparerer du sanitær- og varmeanlegg og andre røranlegg.


Det er en del snekkere og rørleggere som blir uføre i ung alder. Jeg personlig ble drittlei av tømrere, rørleggere , alt rotet på .

Læretiden vil da bli redusert. Retningslinjer for dette finner du i forskrift til opplæringsloven. Inngår du en slik lærekontrakt, kan kravet til opplæring i fellesfag . Mener på at det er høyere (startlønn) som voksenlærling. Selv gikk jeg to år på skole, og to år i lære for å bli rørlegger. Hei, jeg er gutt på år som går vgTip, og jeg lurer på om man kan bli rørlegger ved å gå Tip.


Men jeg har søkt også vgTip noe som jeg angrer veldig på, . Fagbrev som elektriker og rørlegger er organisert på samme måte som tømrer. For å bli rørlegger må du ha programfagene og prosjekt til fordypning på Vg2 . Hun viser til at det er år læretid for å bli rørlegger. Alle voksne som ikke har opplæring her, er inne på skolen én gang per uke. Hva tenker du om folk som holder på med vgs-utdanning i voksen alder.


Har mye mer respekt for en fyr som velger å bli rørlegger og trives . Du kan bli voksenlæring. Da begynner du vel rett i læra hos et firma og tar skolen underveis.

Kan love at det finnes mange rørleggere der ute som egentlig ville bli elektrikker, men som ikke fikset matten. Du skjønner det sikkert når du blir voksen. Voksenlærling = kun praksis.


Vil du bli rørlegger , må du tåle å bli svart på fingrene. Derfor er det ikke bare-bare å bli rørlegger. Noen av de som starter i voksen alder kan til og med å ha rukket å utdanne seg.


Alle disse skal i utgangspunktet bli rørleggere når de starter . Jonas Vangsøy skulle bli mester 10. Målbevist rørlegger som liker utfordringer 4.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.