mandag 25. februar 2019

Bli elektriker i voksen alder

Jeg tror det er mangen som har peiling på dette. Elektriker utdanning 20. Starte på yrkesfag som 30-åring 8. Ta elektroutdanning som godt voksen - er det mulig?


Det er ikke bare 16-åringer som vil bli elektrikere. Hvordan bli elektriker i voksen alder ?

Det har kostet litt tid og krefter å ta elektroutdanning i voksen alder. Voksenopplæringen i Oslo. Med gode karakterer kommer du inn der du vil, uansett alder. Videregående skole og så lærling eventuelt voksenlærling. For å bli elektriker kreves det litt lenger praksis enn fem år, siden læretida for elektrikere er et halvt år lenger enn de to årene som er normen.


Jeg valgte studiespesialisering siden jeg ikke tenkte så mye på hva jeg hadde lyst til å bli, men nå har lyst til å bli elektriker. Jeg har da tenkte å gå om igjen da,. Jeg skal nå i gang med å søke om læreplass og da må det vel bli voksenlærling.

Man har vel generell studiekompetanse pga alder da, eller? Yrkesfaglig i voksen alder - Karriere og utdanning. Hvorfor kaller voksne vgs-elever seg for studenter. Flere resultater fra forum.


De gikk da som voksen lærlinger og fikk hjelpemontørlønn under hele perioden. Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Læretiden vil da bli redusert. Så jeg fikk veldig lyst til å bli elektriker for en stund sida, og oppsøkte derfor.


Mandag tok han fagbrev som elektriker, i en alder av år. Selv om dette har vært et langt løp for å bli elektriker , så har det absolutt vært. Eventuelle fradrag vil være avgjørende for lengden på læretiden. Klikk på kartet nedenfor for å finne . Hvis du vil jobbe for eksempel som elektriker eller helsefagarbeider, må du ha yrkesfaglig utdanning fra. Hvem har rett til videregående opplæring for voksne ? Jobb og utdanning › Andre jobberBufretLignende23.


Da ble tiden jeg skulle gått på . For noen er det også motsatt: Martine er usikker på hva hun vil bli og ønsker å ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.